20. června 2017 • 14:15

Sparta chce záložníka Ben Haima, píší v Izraeli. Mohla by ho vykoupit

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Se zajímavou novinkou dnes přišla izraelská média. Podle serveru ynet.co.il má pražská Sparta velký zájem o ofenzivního záložníka či útočníka Maccabi Tel Aviv Tal Ben Haima. Letenský klub by ho údajně mohl vykoupit ze smlouvy, to by ale musel zaplatit 2,9 milionů eur (78 milionů korun). I přes vysokou přestupní částku má prý Sparta o Ben Haima velký zájem.



Záložník Tal Ben Haim vyřadil s Maccabi Tel Aviv před dvěma lety v předkole Ligy mistrů Plzeň, teď by se mohl stěhovat na Letnou. Minulá sezona se mu totiž výrazně vydařila, za 29 utkání nastřílel hned 15 gólů a přidal 5 asistencí.

Sparta podle izraelských médií už Maccabi kontaktovala. „Je ochotna hráče vyplatit ze smlouvy,“ informuje tamní portál. To by znamenalo částku lehce přesahující 78 milionů korun. Na české poměry obrovská suma.

Generální manažer Sparty Adam Kotalík každopádně pro deník Sport před pár dny odhalil, že Sparta ještě chce přivést některé hráče ze zahraničí. Pokud by Ben Haim skutečně dorazil, stal by se šestou letní posilou letenského klubu.

Na Letnou již dorazili brankář Martin Dúbravka, obránci Lukáš Štetina a Eldar Civič, záložník Vukadin Vukadinovič a útočník Marc Janko. Dnes rovněž Sparta oficiálně představila nového trenéra Andreu Stramaccioniho.

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

Stramaccioni: Rosický je legenda. Sparta musí začít znovu vyhrávat
Video se připravuje ...

V Čechách není trenér pro Spartu, říká Bednář. Chválí angažování Stramaccioniho
Video se připravuje ...

Nový trenér Sparty Andrea Stramaccioni na tiskové konferenci
Nový trenér Sparty Andrea Stramaccioni na tiskové konferenci

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud