29. června 2017 • 22:11

Chrien už patří Benfice! Nabídka se nedala odmítnout, říká Šádek

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hotovo! Slovenský záložník Martin Chrien přestoupil z Viktorie Plzeň do Benfiky Lisabon. Portugalský klub by měl za reprezentanta do 21 let podle informací iSport.cz zaplatit necelý milion eur (cca 25 milionů korun). Chrien podepsal s Benfikou smlouvu na pět let. „Martin odehrál skvělý šampionát a dostal velmi zajímavou nabídkou, která se prakticky nedala odmítnout. Za celou Viktorku bych mu popřál, ať se mu v Portugalsku daří,“ okomentoval transfer generální manažer klubu Adolf Šádek na stránkách klubu.



„Veškerá jednání s Benfikou byla od samého počátku velmi korektní a na vysoce profesionální úrovni. Poděkování patří i agentuře Nehoda Sport, která hráče zastupuje,“ dodal Adolf Šádek v klubovém prohlášení.

Ačkoliv se kluby dohodly na nezveřejňování přestupové částky, podle informací iSport.cz by měl portugalský klub Západočechům zaplatit necelý milion eur (v přepočtu 25 milionů korun).

Martin Chrien se raduje z gólu na EURO do 21 let
Martin Chrien se raduje z gólu na EURO do 21 let

Jedenadvacetiletý fotbalista zazářil v dresu slovenské reprezentace na EURO do 21 let v Polsku, kde byl nejproduktivnějším hráčem Hapalova výběru. Dva góly dal a na další dva nahrál.

V Plzni působil od roku 2014, ale prosadit se do její sestavy se nikdy nedokázal. Vyzkoušel si angažmá v Českých Budějovicích, v Brně a naposledy v loňském roce hostoval během podzimní části sezony v Ružomberoku.

Až pro jarní část si ho kouč Roman Pivarník stáhl do Plzně. Avšak po jeho konci na začátku dubna nedostal Chrien na hřišti ani minutu. Za Západočechy stihl pouze čtyři soutěžní duely, ve kterých nasbíral 81 minut.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud