Jan Podroužek
9. července 2017 • 04:55

Posily Slavie pod lupou: Danny byl nejlepší, Altintop nemá odpich

Vstoupit do diskuse
0
  • Jaké známky dostaly posily Slavie za zápas proti KrasnodaruJaké známky dostaly posily Slavie za zápas proti KrasnodaruFOTO: Koláž iSport.cz

    Fotbalová Slavia nasadila do svého prvního duelu na soustředění v Rakousku proti Krasnodaru (1:1) všechny tři své největší letní posily. Poprvé oblékl sešívaný dres s číslem 7 Portugalec Danny a hned patřil k nejlepším slávistům na hřišti. Naopak Halil Altintop se podobně jako proti Celtiku zatím hodně hledá. Podívejte se, jaké známky spolu s Ruslanem Rotaněm dostali od deníku Sport.

  • Danny - známka Sportu: 6

    Posila Slavie Danny v zápase proti KrasnodaruFoto Slavia Praha

    Nejlepší ze tří letních posil a během prvního poločasu proti Krasnodaru i celkově nejlepší slávista. Po jeho přihrávce měl Rotaň na noze gól, vedle toho hrál celkově velmi aktivně a přesně technicky. Pokazil jen dvě průnikové přihrávky na Mešanoviče.

  • Halil Altintop - známka Sportu: 4

    Premiéru v sešívaném dresu si odbyl Halil Altintop, odehrál druhou půliFoto Dominik Bakeš / Sport

    Jeho projev je zatím pořád dost unavený, nemá odpich, tempo. Výkon proti Krasnodaru se dost podobal tomu proti Celtiku Glasgow. V utkání dost kazil rozehrávku, což je na středního ofenzivního záložníka potíž.

  • Ruslan Rotaň - známka Sportu: 5

    Dannyho parády, dříč Rotaň a hvězdný Altintop. Podívejte se, co umí posily Slavie
    Video se připravuje ...

    Ničím nenadchl, ale ani ničím vyloženě neurazil. Měl dobrou šanci po přihrávce Dannyho, tu zazdil. Zapojoval se do kombinace, ale výrazný nebyl. Nepouštěl se do složitých přihrávek, spíš nastavoval hru defenzivnímu Součkovi.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud