Jan Vacek
10. července 2017 • 04:55

Co ukázala prohra Sparty? Hře chybí režisér, Koubek je nejistý

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
  • Martin Frýdek a Michal Sáček slaví jedinou trefu do sítě KyjevaMartin Frýdek a Michal Sáček slaví jedinou trefu do sítě KyjevaFOTO: Pavel Mazáč (Sport)

    Na úvod rakouského soustředění schytala Sparta vysokou prohru 1:4. V sestavě letenského klubu po ní vyvstávají otazníky. Spartě chybí typická "desítka," hráč, který by dirigoval hru, brankářská jednička postrádá jistotu. Co jsou tři hlavní body, které ze zápasu s Dynamem Kyjev stojí za to vypíchnout?

    Martin Frýdek při zápase s Kyjevem
    Martin Frýdek při zápase s Kyjevem

  • Multifunkční Frýdek

    Sparta - Dynamo Kyjev: Frýdek zakončil průnik přesnou střelou k tyči, 1:1
    Video se připravuje ...

    Platilo to ještě před dlouhodobým zraněním, které Martin Frýdek utrpěl loni na podzim. Plavovlasý středopolař byl schopný nastoupit prakticky na kterémkoli postu v sestavě a vždy si odehrál svoje. To zůstalo. Proti Dynamu Kyjev naskočil na levém křídle, vstřelil gól a stejně jako proti Karlovým Varům patřil k nejlepším.

  • Nejistý Koubek

    Sparta - Dynamo Kyjev: Jarmolenko zpoza šestnáctky překvapil Koubka, 0:1
    Video se připravuje ...

    Do kabiny mu v podobě Martina Dúbravky přibyla konkurence jako řemen, gólman Tomáš Koubek nemá nic jistého. O své postavení v hierarchii brankářů musí bojovat, první střet ale nezvládl. Proti Dynamu dostal laciný první gól, kdy se na zem skládal až příliš pomalu. Nejistě působil i při centrovaných balonech.

  • Hledá se režisér

    Stramaccioni po porážce: Výsledek není podstatný, hráče poznávám
    Video se připravuje ...

    Je hodně děr v sestavě, které musí trenér Andrea Stramaccioni do startu sezony zacelit. Ta možná nejzásadnější se rozevřela na postu podhrotového hráče, klasické desítky. V prvních dvou duelech tam nastoupil Václav Kadlec, ale nebylo to ono. Proti Dynamu připadla tahle role Davidu Lafatovi , jeho místo je ale výš.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud