1. srpna 2017 • 14:35

Šilhavý před BATE: U nás nepředvedli to nejlepší. V Praze zůstali Tecl i Ščuk

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie dnes vyrazili do Běloruska s jasným cílem, na půdě BATE Borisov chtějí potvrdit výhru 1:0 z prvního duelu a postoupit do 4. předkola Ligy mistrů. Tím by si zajistili podzimní účast v evropských pohárech. „Postup je naše velké přání a byla by to také velká úleva,“ tvrdil před odletem trenér „sešívaných“ Jaroslav Šilhavý.



Šilhavý svému týmu věří, přestože si z prvního zápasu veze po mnoha neproměněných šancích nejtěsnější náskok. „Je pravda, že to zpětně mrzí, ale to už nezměníme. Teď se musíme připravit na zápas venku, který bude určitě jiný,“ měl jasno zkušený kouč.

„Máme náskok jeden gól a jedeme tam uhrát výsledek, který bude postupový,“ pokračoval Šilhavý. „Očekávám větší aktivitu z domácí strany, věřím, že bychom toho mohli využít a vstřelit gól. Uzdravili se jim někteří zkušení hráči do ofenzivy. Určitě nepředvedli to nejlepší. Známe jejich sílu a věřím, že na ně budeme připravení,“ dodal.

Šilhavý věří v postup přes Borisov. Byla by to velká úleva, uznal trenér
Video se připravuje ...

O postup do 4. předkola Ligy mistrů bude Slavia tvrdě bojovat. „Uděláme pro to maximum. Věřím, že se nám postup podaří. To by bylo obrovské povzbuzení do dalších zápasů,“ řekl slávistický kouč.

Šilhavý rovněž prozradil, které hráče nechal doma. „Zranění jsou Jan Sýkora a Jakub Hromada. V Praze zůstali také Matěj Chaluš, Marko Alvir, Standa Tecl a Jasmin Ščuk,“ odhalil trenér Slavie. Tecl by měl podle informací iSport.cz zamířit na hostování do Jablonce, Ščukovi zase mohl uškodit špatný výkon z ligového utkání s Teplicemi.

Zmrhal před BATE: Klíčem je nedostat gól, určitě ale chceme skórovat
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Slavia - BATE Borisov 1:0. Z penalty se trefil Škoda
Video se připravuje ...

Šilhavý po výhře Slavie: Dobývání nám nešlo, často jsme to uspěchali
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud