10. srpna 2017 • 12:54

PĚT zájemců o Schicka: nejvíc ho chce Inter, ozval se Bayern i Monaco

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
  • Podívejte se, kdo se zajímá o Patrika SchickaPodívejte se, kdo se zajímá o Patrika SchickaFOTO: koláž iSport.cz

    Zůstat, či odejít? Následujících dvacet dní rozhodne. Budoucnost Patrika Schicka je nejistá. Setrvání v Sampdorii Janov? Zatím nejméně reálná varianta. Agent Pavel Paska tvrdí, že o českého reprezentanta projevily konkrétní zájem hned tři přední evropské celky. Kdo všechno má o Schicka zájem a jakou by měl v případném novém angažmá šanci? Podívejte se v článku.

  • Inter Milán

    Hlavním konkurentem v Interu by pro Schicka byl Mauro IcardiFoto Profimedia

    Nejvytrvalejší zájemce. O Schicka se zajímal už během podzimu. Když českému útočníkovi nevyšel přestup do Juventusu, okamžitě v Miláně zbystřili. Sampdorii podle italských médií Inter nabízí až 30,5 milionu eur (800 milionů korun) a je nejblíže k dohodě, že všech klubů. Výhodou by pro Schicka bylo setrvání v Serii A. Minusem je absence evropských pohárů.

    Konkurenti: Mauro Icardi, Stefan Jovetič,  Eder, Gabriel Barbosa

  • Monaco

    Kylian Mbappé v dresu MonakaFoto Profimedia.cz

    Informace o tom, že klub z francouzské riviéry sleduje Patrika Schicka, se objevila v posledních dnech v italských médiích. Monaco by si českého útočníka údajně chystalo jako případnou náhradu za Kyliana Mbappého. O toho jeví zájem přední evropské kluby. Pro 21letého útočníka by rozhodně nešlo o krok zpátky. Klub pracuje velmi dobře s mladými hráči a navíc hraje Ligu mistrů.

    Konkurenti: Kylian Mbappé, Radamel Falcao, Jordi Mboula,

  • PSG

    Neymar se předvedl v Parku princů jako hráč PSGFoto Reuters

    Tak horké jako v případě Interu to se zájmem pařížského klubu nebude. Nicméně je skutečností, že Schick PSG opravdu zaujal. V nabitém kádru by se však český fotbalista těžko prosazoval. Na jeho pozici je obrovská konkurence. Hlavní tváří klubu bude Brazilec Neymar, těsně v závěru jsou střelec Cavani a Angel di María.

    Konkurenti: Edinson Cavani, Neymar, Angel di María, Jesé, Javier Pastore

  • Borussia Dortmund

    Pierre-Emerick Aubameyang se stal nejlepším střelcem bundesligy, tak je o něj veliký zájemFoto Reuters

    Po Monaku další celek, který se nebojí dát šanci talentovaným hráčům. Navíc se klubu ujal nizozemský trenér Peter Bosz, který s velmi mladou sestavou Ajaxu došel až do finále Evropské ligy. Otázkou zůstává, zda by se Schick přes Aubameyanga, Reuse a spol. procpal do sestavy. Na šanci čekají například turecký supertalent Emre Mor či švédský útočník Alexander Isak.

    Konkurenti: Pierre-Emerick Aubameyang, André Schürrle, Marco Reus, Mario Götze,

  • Bayern Mnichov

    Robert Lewandowski v dresu BayernuFoto Reuters

    Zní to jako totální sci-fi, ale reálný interes ze strany bavorského klubu opravdu proběhl. Mnichované mají Schicka pečlivě nastudovaného. Zatím by to však rozhodně nebylo na první tým Bayernu. Němci by českého reprezenta pouze koupili a obratem poslali hostovat. Jako tomu bylo v případě Serge Gnabryho. Podle informací iSport.cz dokonce mají v Bayernu už naplánovaný klub, kam by Schick zamířil. Jednalo se o Borussii Mönchengladbach.

    Konkurenti: Robert Lewandowski, Thomas Müller, James

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud