14. srpna 2017 • 11:04

Slavia letí na APOEL bez Deliho! Dnes rozhodne, zda využije Stocha, či Sobola

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už zítra čeká fotbalisty Slavie pořádný test. Ve 4. předkole Ligy mistrů se představí na půdě kyperského APOELU a pokusí se uhrát nadějný výsledek pro domácí odvetu. Trenér Jaroslav Šilhavý ale musí řešit problémy, jeho týmu totiž bude kvůli zranění chybět šéf obrany Simon Deli a také jeho případná náhrada Jiří Bílek. Navíc se Slavia musí rozhodnout, koho ze dvou nejnovějších posil zapíše na soupisku.



Slavia hlásí před zápasem na Kypru zásadní ztrátu, vypadl klíčový obránce Simon Deli. S týmem ani na zápas necestuje. „Dnes absolvuje podrobná vyšetření, na jehož základě uvidíme, jak na tom bude,“ vysvětlil před odletem trenér Šilhavý.

Situace je o to horší, že kvůli zranění nemůže hrát ani další stoper Jiří Bílek. „Jirka s námi sice cestuje, ale také není k dispozici. Jede s námi jako taková morální podpora,“ prozradil zkušený slávistický kouč.

Dobrou zprávou naopak je, ve výpravě už nechybí uzdravení záložníci Jan Sýkora a Jakub Hromada, kteří si již o víkendu zahráli za juniorku. I proto v Praze zůstali středopolaři Jasmin Ščuk a Marco Alvír.

Nastoupit bude moci také jedna z nových posil. Slavia ale může z dvojice Eduard Sobol a Miroslav Stoch vybrat jen jednoho, na soupisku nyní nelze dopsat více hráčů. „Zatím nevíme, kterého dopíšeme, ale čas máme do dnešní půlnoci,“ řekl Šilhavý.

Cíle Slavie jsou každopádně před dvojzápasem s APOELEM jasné. „Ambice jsou jednoznačně postup, zápas na Kypru bude jen poločas. Věřím tomu, že tam uhrajeme dobrý výsledek a potom se o to doma popereme,“ tvrdil Šilhavý.

Slavia míří na Kypr bez Deliho. O postup se popereme, hlásí Šilhavý
Video se připravuje ...

Recept na APOEL? Musíme hrát jako tým, hecuje Souček
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud