15. srpna 2017 • 10:14

Stopka pro Krmenčíka: TŘI zápasy! Pyká za vyloučení proti FCSB

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Plzeňský fotbalista Michael Krmenčík dostal za vyloučení v odvetě třetího předkola Ligy mistrů s rumunským týmem FCSB trest na tři pohárové zápasy. Reprezentační útočník tak bude Viktorii chybět v obou utkáních play off Evropské ligy s Larnakou i v případném prvním duelu ve skupině. Potvrdil to tiskový mluvčí Plzně Václav Hanzlík.



Krmenčík v závěru domácího zápasu s bývalou Steauou Bukurešť (1:4) neudržel nervy a při souboji s Markem Momčilovičem na polovině hřiště se po soupeři ohnal loktem a trefil ho do obličeje. Rozhodčí plzeňskému hráči v 88. minutě ukázal rovnou červenou kartu.

Trenér Západočechů Pavel Vrba má k dispozici ještě dva útočníky Slováka Marka Bakoše a letní posilu z Brna Jakuba Řezníčka. Ani jeden z nich se však ještě v této sezoně netrefil, zatímco Krmenčík je se třemi soutěžními góly nejlepším střelcem Plzně.

Prvoligového lídra čeká úvodní utkání s Larnakou ve čtvrtek doma, odvetu na Kypru sehraje Viktoria o týden později.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud