29. srpna 2017 • 19:34

Koller o Jankovi: Produktivní není, týmu nepomáhá. Lafata je jednička

Autor: iSport.cz, jon
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve výčtu jedenácti letenských posil měl být jedním z hlavních taháků. Útočný zabiják, který bude zúročovat práci celého mužstva. Zatím ale Marc Janko fotbalové Spartě vůbec nepomohl, v soutěžním zápase ještě nevstřelil gól. "Není produktivní, týmu nepomáhá," má jasno nejlepší kanonýr v historii české reprezentace Jan Koller.



Janko v pěti soutěžních zápasech ve Spartě zatím nedal jediný gól, byť ho předchází pověst gólového hráče. "On potřebuje pomoc od spoluhráčů, aby mu dávali míče do šestnáctky. Sparta, co jsem na začátku sezony viděl, tohle se jí vůbec nedařilo," hodnotí v rozhovoru pro iSport TV Jan Koller .

Působení rakouského reprezentanta ale nemůže příliš chválit. "Sparta si vytvářela minimum šanci a on nebyl vidět. Ale na můj vkus si o míče nežádal a nebyl součástí týmu, nepomohl mu. Zatím jeho působení ve Spartě nehodnotím moc pozitivně," všímá si legendární český útočník.

Koller o Jankovi: Produktivní není, týmu nepomáhá. Pozitivně ho hodnotit nemůžu
Video se připravuje ...

Janko se na hrotu útoku trápil a postupně vypadl ze sestavy. "Teď tam nevidím nic. Bude asi dobrej v šestnáctce, ale směrem do mezihry od něj žádnou pomoc Spartě nevidím. Že by vyhrával hlavičkové souboje, zapojoval se do hry a byl na hřišti vidět, to tam není," říká Koller, ke kterému je díky urostlé postavě Janko přirovnáván.

Místo rakouské posily tak v letenském útoku nejčastěji naskakuje David Lafata . "David ho na hřiště teď nepustí. Sice je postavou menší, ale pracuje s týmem, chodí si pro balony, dokáže se dostat do zakončení, dává góly. Pro mě je to jasná volba číslo jedna," neskrývá Koller. "Raději bych tam viděl někoho mladšího, aby s Davidem rostl a získával zkušenosti, než takového hráče."

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Zklamaný Vácha po prohře s Brnem: Nechci mluvit o krizi
Video se připravuje ...

Stramaccioni po prohře v Brně: Hráči nejsou ve formě. Frýdek je stále člen týmu
Video se připravuje ...

Šural po prohře v Brně: Výkon byl špatný. Ani nevím, co bych měl hodnotit
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Brno - Sparta 2:0. Pražany zaskočil poslední celek tabulky
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud