Michal Koštuřík
31. srpna 2017 • 14:00

Zlín má Hronka s Mehanovičem. A dolaďuje sparťana Vukadinoviče

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sparta složí z letních posil celou jedenáctku. Kam se ale hrabe na Zlín. Tomu zbude z nových hráčů i jeden na střídání! Účastník Evropské ligy ve čtvrtek oficiálně potvrdil příchod záložníků Petra Hronka z Jihlavy (24 let, smlouva na 3,5 roku), Mirzada Mehanoviče z Jablonce (24, 3 roky) a během dne by měl podle informací iSport.cz uzavřít i hostování Vukadina Vukadinoviče (26) ze Sparty. „Dolaďujeme detaily,“ informoval manažer Fastavu Zdeněk Grygera.



Všichni nováčci mají být do pátečního poledne zapsáni na soupisku pro Evropskou ligu. Stejně jako brankář Zdeněk Zlámal z Alanyasporu. Ten už se zlínským týmem od začátku týdne trénuje.

„Věřím, že všechno do zítřka stihneme. U kluků z českých klubů by neměl být problém,“ uvedl Grygera, jenž ještě usilovně shání nadstandardního stopera. Nic na spadnutí ale není.

Vukadinovič: Vím, že Sparta musí vyhrávat. Na tlak jsem připravený
Video se připravuje ...

Zlín naopak uvolňuje ofenzivního středopolaře Lukáše Holíka do pražské Dukly, která o něj měla delší dobu zájem. Na hostování do druholigové Příbrami odchází útočník Antonín Fantiš. ¨

Další odchody budou následovat příští týden. Hledá se nový klub pro Davida Štípka, minimální šanci na průnik do základní sestavy má za stávající situace také další krajní záložník Robert Bartolomeu.

Možná sestava Zlína

Zlámal

Matejov  Hnaníček               Gajič       Holzer

Ekpai      Traoré    Jiráček   Mehanovič

Hronek

Vukadinovič

Pozn. vytučnění hráči přišli tento týden

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud