30. října 2017 • 15:29

Slavia před Villarrealem oslaví výročí a pojmenuje tribunu po další legendě

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté pražské Slavie při čtvrtečním duelu 4. kola základní skupiny Evropské ligy s Villarrealem oslaví 125. výročí založení klubu, které připadne přímo na den utkání. Vedení klubu před zápasem odhalí pamětní desky dalších legend na chodníku slávy před stadionem a další z tribun bude pojmenovaná po jedné z legend.



Slavnostní program začne před zápasem v 17:45, kdy vedení odhalí další jména na chodníku slávy. Pamětní desky u vstupu do arény už mají od konce dubna a převzetí stadionu čínským majitelem Slavie společností CEFC František Plánička, František Veselý a Vlastimil Kopecký. Před červencovým přípravným zápasem se Celticem Glasgow k nim přibyl první trenér červenobílých John William Madden.

Po bývalém hráči Celticu byla navíc pojmenována západní tribuna stadionu. Nyní dostane po jedné z klubových legend jméno další tribuna v Edenu, slavnostní akt proběhne v 18:20.

Následovat bude křest knihy Věčná Slavia a připravena bude také speciální choreografie. Zápas má výkop v 19:00 a v prodeji zbývá ještě necelých 1600 vstupenek. Pražané po polovině skupiny drží postupové druhé místo ve skupině o skóre za Villarrealem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud