10. listopadu 2017 • 10:00

Nachystá Real megapřestup? Chci hrát pod Zidanem, šokoval Hazard

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dosud se o tom jen šuškalo. Eden Hazard a Real Madrid? Zájem by byl, neslo se ve španělských médiích v posledních přestupních obdobích. Nyní však belgická superstar naplno potvrdila, že spolupráce s koučem madridského klubu Zinedinem Zidanem je více než lákavá. „Splnil by se mi jeden velký sen,“ uvedl křídelník Chelsea pro Radio Television Luxembourg.



V minulé sezoně byl jedním z hlavních strůjců mistrovského titulu. Po Diegu Costovi byl Eden Hazard nejproduktivnějším hráčem (16+5) Chelsea v Premier League. Nebýt jeho zranění těsně na konci sezony, zřejmě by si skvělou formu přenesl i do aktuálního ročníku.

Pokud se mu na ni podaří po návratu na hřiště navázat, je dost možné, že jeho velký sen hrát v jednom klubu pod Zidanem , nabyde reálných rozměrů. Nejednou se v minulosti spekulovalo, že by Real měl o Hazarda zájem. Jednou měl v kádru španělského mistra nahradit Ronalda , kterému pomalu naskakují roky, podruhé zase „věčného maroda“ Garetha Balea.

„Všichni ví, jaký k Zidanovi chovám respekt. Uctívám ho jako hráče i jako trenéra. Byl to vždycky můj idol. Nevím, co s mojí kariérou v následujících letech bude, ale kdybych si pod ním zahrál, splnil by se mi sen,“ řekl tahoun Belgie na reprezentačním srazu.

Eden Hazard proti přesile hráčů Watfordu
Eden Hazard proti přesile hráčů Watfordu

Zároveň však okamžitě doplnil frázi, že se nejedná o úprk z Chelsea. „Užívám si tu každou chvíli a stále mám s klubem co dokázat. Na nic jiného se momentálně nesoustředím.“

Co se týká zájmu ze strany francouzského internacionála, toho se Hazard nemusí vůbec obávat. V minulosti už Zidane několikrát prohlásil, že patří mezi jeho oblíbené fotbalisty. „Po Ronaldovi a Messim ho mam nejraději. Rád ho sleduji,“ uvedl v roce 2015.

A ještě o pět let dříve, když jako 19letý mladík válel v Lille, doporučil jej Zidane vedení Realu. To však na jeho rady nedalo. O dva roky později zamířil Hazard do Chelsea, kde vyrostl v hráče světového formátu. V klubu má smlouvu do června 2020 a jeho momentální odhadovaná tržní hodnota podle specializovaného serveru Transfermarkt.com je 75 milionů eur.

SESTŘIH Premier League: Bournemouth - Chelsea 0:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud