24. listopadu 2017 • 17:15

Hušbauer v ideální sestavě Evropské ligy. Jeho góly byly rozdílové, zní chvála

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Slavie Josef Hušbauer se dostal do ideální sestavy 5. kola Evropské ligy. Pražský celek tak má zástupce mezi jedenácti nejlepšími hráči ve třetím z dosavadních pěti kol. V prvním to byl Eduard Sobol a ve druhém ho následoval Michael Ngadeu.



Hušbauera do sestavy kola dostaly dva góly, kterými rozhodl o výhře Slavie 2:0 na hřišti Maccabi Tel Aviv. Prosadil se střelami z dálky, když nejprve zamířil přesně do šibenice a následně zvýšil střelou k tyči z 23 metrů.

"Kapitán Slavie rovněž vytvořil dvě šance, ale rozdíl mezi oběma týmy udělaly jeho dva góly, které se zrodily z jeho dvou střel na branku," píše UEFA na svém webu.

Celkem se v dosavadních pěti kolech objevilo v ideálních sestavách hned šest českých hráčů či fotbalistů z českých klubů. V prvním kole to byl Sobol ze Slavie, ve 2. kole další slávista Ngadeu a Jan Kopic z Plzně. Ve 4. kole se přidali další hráč Plzně Michael Krmenčík a Michael Lüftner z Kodaně.

Ideální sestava 5. kola podle uefa.com:

Timo Horn (Kolín nad Rýnem) - Stefan Lainer (Salcburk), Mouctar Diakhaby (Lyon), Vjačeslav Posmac (Šeriff Tiraspol), Ricardo Rodríguez (AC Milán) - Bryan Cristante (Bergamo), Fransérgio (Braga), Josef Hušbauer (Slavia) - Jefferson Farfán (Lokomotiv Moskva), André Silva (AC Milán), Daniel Raba (Villarreal).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud