Jan Podroužek
15. prosince 2017 • 17:00

Slavia začíná redukovat kádr. Na odchodu jsou tři zahraniční posily!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve fotbalové Slavii pokračují změny, které odstartovaly s příchodem nového sportovního manažera Jana Nezmara. Sice se stále čeká, jak dopadnou jednání s Libercem o uvolnění kouče Jindřicha Trpišovského, podle informací deníku Sport už je ale jasno o prvních změnách v kádru - odejít mají tři zahraniční hráči, Ruslan Rotaň, Halil Altintop a Dušan Švento. S tím, že bývalý slovenský reprezentant by mohl zůstat ve struktuře klubu.



Slavii by tak mělo opustit trio hráčů, kteří toho v podzimní části buď moc nenahráli, nebo nepřesvědčili. Z prvního důvodu končí Halil Altintop a Dušan Švento. První se zkrátka neprosadil, druhý se nevymanil z vleklých zdravotních problémů.

Altintop se objevil jen v osmi ligových zápasech, z toho jen jednou – právě na Bohemians – vydržel na hřišti devadesát minut. Gólově se prosadil jednou, z penalty proti Teplicím, čímž Slavii vystřelil výhru 1:0.

Slavia - Ostrava: Altintop mohl potvrdit vítězství Slavie, Chmiel ho vychytal
Video se připravuje ...

Zapadl tak do kolonky nepotřebných, stejně jako Ukrajinec Ruslan Rotaň. Reprezentant se zkušenostmi z Dynama Kyjev se stal kontroverzní postavou červenobílých kvůli svému hernímu výrazu. Během zápasů nebyl znát, i on tím pádem nepřesvědčil, že by ho Slavia měla potřebovat.

Po šesti měsících tedy končí epizoda dvou ze tří mimořádných posil, dál zatím zůstává jen Portugalec Danny, i jeho ale se ale týkají výhrady sportovního úseku.

Více informací o chystaných odchodech či nové roli pro Dušana Šventa čtěte v sobotním deníku Sport!

Mistrovské oslavy i trpký konec v pohárové Evropě. Takové bylo působení Jaroslava Šilhavého ve Slavii
Video se připravuje ...

TOP 5 gólů Slavie: Když Hušbauer přihrává a Škoda střílí
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud