Jan Vacek
29. prosince 2017 • 11:20

První posila? Sparta hledá "desítku", usiluje o Chorvata Mišiče

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obsadit post podhrotového hráče, desítky. To byl hlavní cíl, který po skončení neúspěšného podzimu vyřkl majitel Sparty Daniel Křetínský. Podle informací serveru iSport.cz na tom vedení klubu začalo okamžitě pracovat, v chorvatské Rijece si vyhlédlo talentovaného Josipa Mišiče.



Právě pozice tvořivého středopolaře Letenské napříč podzimem trápila nejvíc. Při absenci Tomáše Rosického neměl trenér Andrea Stramaccioni adekvátní náhradu. Bylo proto zřejmé, že právě na obsazení tohoto postu se klub během zimní pauzy upne.

A už brzy může být hotovo. Sparta má totiž vážný zájem o ofenzivního záložníka Rijeky Josipa Mišiče. Generální ředitel klubu Adam Kotalík už byl přímo v Chorvatsku, aby jednal o podmínkách transferu.

Podle informací iSport.cz Rijeka požaduje za 23letého fotbalistu zhruba tři miliony eur (asi 78 milionů korun), které by Pražané byli ochotní zaplatit. Jednání ovšem rozhodně nejsou u konce, rokování bude pokračovat.

V souvislosti se Spartou se v kuloárech hovoří rovněž o Guélorovi Kangovi, jenž obléká dres Crveny Zvezdy Bělehrad. Gabonský záložník měl velký podíl na tom, že srbský klub vyřadil Spartu v letním předkole Evropské ligy. Dlouhodobě si drží dobrou výkonnost, jedničkou je ale pro Letenské v tuhle chvíli Mišič.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Fotbalové přestupy a spelukace sledujte ZDE »

Cítím, že už bych neměl spoluhráčům co nabídnout, odůvodnil Rosický konec kariéry
Video se připravuje ...

Poslední gól! Tomáš Rosický se prosadil doma proti Karviné
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud