5. ledna 2018 • 16:34

Trpišovský vzal do Španělska pět mladíků. Flo vypadl z kádru

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

S fotbalisty pražské Slavie neodcestuje dnes večer na kondiční soustředění do Španělska obránce Per-Egil Flo. Norský krajní bek se nevešel do šestadvacetičlenné nominace červenobílých na kemp do Andalusie a o jeho další budoucnosti se podle klubového webu jedná.



Už na začátku přípravy vedení úřadujícího mistra oznámilo, že nepočítá s jinými třemi zahraničními hráči. Nové angažmá si mohou hledat dvě letní posily, Turek Halil Altintop s Ukrajincem Ruslanem Rotaněm, a také Slovák Dušan Švento.

Osmadvacetiletý Flo na podzim pod vedením trenéra Jaroslava Šilhavého , který byl v prosinci odvolán, odehrál jen dva soutěžní zápasy v domácím poháru. V lize ani v evropských pohárech nenastoupil a laboroval také se zraněním.

Nový realizační tým Slavie v čele s trenérem Jindřichem Trpišovským bere do Španělska 22 hráčů do pole a čtyři gólmany. K mužstvu se už připojila trojice Danny, Simon Deli a Michael Ngadeu, která ve středu chyběla na startu přípravy. Na kondiční soustředění odletí i pět mladíků - gólman Jakub Markovič, Pavel Bucha, Jan Vejvar, Václav Pardubský a Vojtěch Mareš.

Druhý tým ligové tabulky stráví ve Španělsku deset dní a bude hlavně nabírat kondici. V plánu mají slávisté jedno přípravné utkání s místním týmem La Balona.

Slávista Sýkora: To, že se s Trpišovským znám, mi základní sestavu nezaručí
Video se připravuje ...

Na prvním tréninku Slavie nechyběl ani záložník Jan Sýkora (vpravo)
Na prvním tréninku Slavie nechyběl ani záložník Jan Sýkora (vpravo)

Nový kouč Slavie Trpišovský: Chci se přiblížit totálnímu fotbalu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud