5. ledna 2018 • 17:45

Mišič už má nový klub. Stála o něj Sparta, ulovil ho Sporting Lisabon

Autor: md
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stála o něj Sparta, Josip Mišič nakonec zamíří někam jinam. Třiadvacetiletý chorvatský středopolař totiž dal přednost Sportingu Lisabon. Portugalský klub za něj Rijece zaplatí zhruba tři miliony eur (78 milionů korun).



S informací, že chorvatský reprezentační záložník se bude nakonec stěhovat na Iberský poloostrov, přišel jako první deník A Bola. Mišič už je dokonce v Portugalsku. Odpoledne přistál na letišti v Lisabonu a je velice pravděpodobné, že podepíše se svým novým chlebodárcem smlouvu.

Mišičův přestup přijde Sporting na tři miliony eur pro novou akvizici je připraven dlouhodobý kontrakt na 5,5 roku. Sparta byla s hráčem na osobních podmínkách domluvená a chorvatské Rijece měla nabízet podobnou sumu, ale hráč se nakonec přiklonil k nabídce z Portugalska.

Proč dal Mišič nakonec Sportingu přednost před Spartou? Může to být i tím, že ho na jaře souboje v evropských pohárech. Sporting si skončil třetí ve skupině D Ligy mistrů a pro jarní část sezony si tak zajistil účast ve vyřazovací části Evropské ligy, kde se utká s Astanou.

Fotbalové přestupy ONLINE>>>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud