3. února 2018 • 12:33

Slavia - Šachtar Doněck 2:3. Stoch skóroval z půlky, pak soupeř otočil

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie v přípravném utkání v Dubaji podlehli Šachtaru Doněck 2:3. Proti osmifinalistovi Ligy mistrů sice vedli poté, co se z vlastní poloviny hřiště trefil Miroslav Stoch, ale ukrajinský gigant poté Pražany přehrával a skóre otočil. Poradil si i poté, co na 2:2 srovnal Milan Škoda.



Slavia šla do vedení, když si v 17. minutě Stoch všiml, že soupeřův gólman stojí daleko před brankou, a parádní střelou z 55 metrů ho přeloboval. Šachtar se však z tvrdé rány rychle vzpamatoval a ještě do poločasu stihl dvakrát skórovat.

Nejprve po Taisonově individuální akci dorazil míč do sítě Ismaily, následně Fredův centr na zadní tyč zúročil hlavou Ferreyra. Slavia měla s pohyblivou jihoamerickou ofenzivou Šachtaru problémy a často se musela zachraňovat na poslední chvíli odkopem či vystavením hráčů do ofsajdu.

V 52. minutě se Slavii povedlo srovnat, když Van Buren z brankové čáry poslal z otočky střílený centr před branku a Škoda se prosadil hlavou. Krátce nato ale Šachtar opět zakombinoval a Ferreyra sám před brankářem nezaváhal.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud