5. února 2018 • 21:30

Šural o posilách Sparty: Výborní fotbalisté, zvednou nás o level výš

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO ZE ŠPANĚLSKA | Sám Spartu táhne svými góly, ve 13 ligových zápasech jich dal 6 a je nejlepším střelcem týmu. Teď Josef Šural věří, že mezi tahouny se brzy zapojí i nové tváře letenského týmu - středopolaři Nicolae Stanciu a Guélor Kanga, univerzál Mihailo Ristič a brankář Florin Nita. O jejich přínosu i prvních dojmech z nich se 27letý útočník rozpovídal pro iSport TV na soustředění ve španělské Marbelle.



"Věřím, že nás posily zvednou a pomůžou nám k druhému místu," prohlásil Šural na úvod rozhovoru, jehož hlavním tématem jsou nové tváře ve sparťanské sestavě. S Nicolaem Stanciuem už si stihl zahrát v několika utkáních, souhru s Guélorem Kangou okusil při sobotní výhře 3:0 nad Che-pej China Fortune.

O jejich přínosu má jasno už po pár společných dnech. "Je vidět, že to jsou výborní fotbalisté. Myslím, že nám pomůžou svou kreativitou a náš tým zvednou o level výš," řekl 27letý střelec. Dodal, že doufá a věří, že hvězdní novicové naplní předpokládaný potenciál a nezůstane jen u slov.

Šural: Posily? Jsou výborní fotbalisté, zvednou nás o level výš
Video se připravuje ...

Dvě největší posily, Kanga a Stanciu, obě náleží do středu zálohy. Podle Šurala mohou hrát i bok po boku, očekává ale trochu jiné rozdělení rolí. "Můj pohled na to je, že Nico bude pod hrotem a Kanga trochu níž. Může se to vyvrbit i jinak, ale myslím, že to bude takhle," předpokládá.

Sparťanským cílem číslo jedna je dohnat největšího rivala, Slavii, a uzmout jí druhé místo za zatím suverénní Plzní. Sešívaní také posílili několik postů, včetně toho trenérského - po Jaroslavu Šilhavém převzal otěže Jindřich Trpišovský. "Myslím si, že jim to pomůže. Ale jde taky o to, jak dlouho potrvá, než jeho práce zabere. Doufám, že to chvilku trvat bude," popichoval rivala Šural.

Nejdražší hráč ligy Nicolae Stanciu se připravuje se Spartou v Marbelle
Nejdražší hráč ligy Nicolae Stanciu se připravuje se Spartou v Marbelle

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud