19. února 2018 • 19:54

Šéf FCSB zuří. Nitu pustil do Sparty a neměl brankáře, mladíka vyřadil

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Liboval si, jak skvělý obchod udělal. Za 34,5 milionu korun prodal Spartě brankářskou jedničku Florina Nitu a vsadil vše na jednu kartu. Jenže nyní majitel FCSB Gigi Becali narazil. Po remíze v derby s Dinamem Bukurešť kontroverzní magnát prohlásil, že Nitův 18letý nástupce byl vyřazen z týmu a klub musel nutně shánět nového brankáře.



Co řekl v pondělí, už v úterý nemusí platit. Rumunský majitel FCSB (dříve Steaua) je neřízená střela.

V červnu minulého roku pořídil 20letého brankáře Tomu Nigu. O měsíc později dorazil 18letý gólman Andrei Vlad, o kterém Becali prohlásil, že je to „Messi mezi brankáři“. Letos v lednu prodal jedničku Nitu do Sparty, povolal zpět Nigu a novou oporou se měl stát Vlad.

Jenže nestal. Po víkendovém derby s Dinamem se Becali nechal slyšet, že Vlad není „Messi mezi brankáři“. Nigu poslal opět pryč, z Vlada chce udělat dvojku a jedničku začal žuřivě shánět.

„Potřebujeme gólmana! Hned!“ vykřikoval po remíze 2:2 s Dinamem Bukurešť, kterou FCSB zachraňovalo v posledních minutách. „Zavolal jsem si trenéra a omluvil se mu, že jsem měl pořídit za Nitu nového brankáře. Vlad je moc mladý, rozhodně to není „Messi mezi brankáři“ jak jsem si kdysi myslel,“ obrátil.

Po zápase s Dinamem navíc rumunský novinář Emanuele Rosu na Twitteru uvedl, že jak Vlad, tak i pravý obránce Enache byli vyřazeni z kádru.

V pondělí večer se však FCSB nového brankáře opravdu dočkalo. Becali přivedl bývalého gólmana Dinama Cristiho Balgradeana. Je však jasné, že v létě bude tento post řešit znovu.

Dosavadní jedničkou byl v klubu Florin Nita, kterého Becali na konci ledna prodal do Sparty. Letenští za 30letého brankáře zaplatili 34,5 milionu a na bonusech si může rumunský klub přijít na dalších 16,5 milionu.

Sparta - Liberec: Bosančič si skvěle zpracoval balon, ale v tutovce trefil jen Nitu
Video se připravuje ...

Florin Nita vychytal v ligovém debutu za Spartu čisté konto
Florin Nita vychytal v ligovém debutu za Spartu čisté konto

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud