22. února 2018 • 15:29

Néstor ze Sparty neposílí Boleslav, Čivič by mohl hostovat v Trnavě

Autor: jav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejen Plzeň a Slavia, ale také Sparta je na sklonku zimního přestupového trhu aktivní. Největší český klub dál pokračuje ve snaze redukovat soupisku prvního týmu. Obránce Eldar Čivič by podle informací serveru iSport.cz mohl zamířit na hostování do konce sezony do Trnavy, přesun ofenzivního záložníka Néstora Albiacha do Mladé Boleslavi naopak definitivně padl.



O španělského tvůrce hry projevovali během zimy Středočeši velký zájem, kluby už byly dohodnuté na jarním hostování. Néstor si však v přípravě utrpěl svalové zranění, předčasně musel odcestovat z prvního soustředění Letenských ve Španělsku.

Ačkoliv se zdálo, že tahle skutečnost přesun do Mladé Boleslavi nezhatí, Středočeši na poslední chvíli couvnuli. „Záležitost je uzavřená, Néstor do Boleslavi na hostování nezamíří. Jaro stráví ve Spartě,“ informuje zdroj blízký vedení pražského klubu.

Na Spartě intenzivně řeší rovněž budoucnost levého obránce Eldara Čiviče. Talentovaný fotbalista nemá v základní sestavě trenéry Andrey Stramaccioniho místo, klub však má eminentní zájem na tom, aby pravidelně hrál.

I o Čiviče stála Boleslav, ani tenhle přesun ale podle neklapne.Bosenský zadák se proto s největší pravděpodobností přesune do Trnavy, vedoucího týmu slovenské ligy. „Na Slovensku končí přestupní trh o týden později. Oficiálně by mohlo být všechno dotažené po víkendu,“ potvrzuje zdroj.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud