13. března 2018 • 04:10

LIGOVÉ STŘIHY: Titul pro Plzeň v ohrožení? Pro ligu je to jedině dobře

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stačila čtyři kola a o zápletku je postaráno. Po podzimu nedostižný náskok (14 bodů) Plzně v čele tabulky se zkrátil na sedm bodů. Západočeši na jaře ještě nevyhráli a druhá Slavia jim můře pořádně zatopit. Jak se na tento mini souboj divá fotbalový expert deníku Sport David Střihavka v pořadu iSport TV Ligové střihy, se podívejte ve videu.



Remíza v Olomouci. Šokující porážka doma s Jihlavou a v neděli opět plichta, tentokrát s Libercem. Čtvrtý duel, který měli Viktoriáni sehrát s Baníkem, byl kvůli špatnému počasí odložen. Je podzimní suverén v krizi?

Expert deníku Sport David Střihavka si to nemyslí. „To, že Slavia nastartovala určitou šňůru, je pro ligu jedině dobře. Jak ji vnímám, tak bude určitě kousat,“ říká bývalý útočník Sparty, Slavie a Plzně v pořadu LIGOVÉ STŘIHY.

LIGOVÉ STŘIHY: Titul pro Plzeň v ohrožení? Pro ligu je to dobře
Video se připravuje ...

„Nicméně, jak řekl Pavel Vrba po utkání s Libercem: ‚Zůstávám v klidu‘. Vždyť Plzeň má stále náskok sedm bodů a odložené utkání s Ostravou k dobru. I proto si nemyslím, že by svůj náskok ztratila. Je natolik zkušená, že si nenechá Slavii pustit k sobě,“ dodává Střihavka.

Jaký hráč ho ve 20. kole zaujal, co říká na to, že videorozhodčí není na všech stadionech a jak viděl obrat Slavie proti Olomouci? Na to se podívejte v novém díle pořadu LIGOVÉ STŘIHY.

LIGOVÉ STŘIHY: Hapal přinese Spartě svěží duch, Stramaccioni chyboval už v Interu
Video se připravuje ...

Tomáš Chorý se raduje z gólu v zápase proti Liberci
Tomáš Chorý se raduje z gólu v zápase proti Liberci

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud