14. března 2018 • 10:29

Tvrdík reaguje: Slavii neprodáváme, nemáme dluhy po splatnosti

Autor: fot
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šéf Slavie Jaroslav Tvrdík dementoval, že by CEFC Europe hledala kvůli miliardovým dluhům kupce pražského klubu. „Neprodáváme Slavii ani žádná jiná aktiva v Česku. Dluhy hradíme včas, nemáme žádné (!) po splatnosti. Ani neexistují žádné scénáře prodeje klubu,“ napsal Tvrdík na Twitter. Derby mezi Spartou a Slavií (sobota, 17:30) sledujte ŽIVĚ na iSport.cz >>



Reagoval tak na článek serveru Neovlivní.cz, podle kterého kvůli potížím mateřské společnosti CEFC bude skupina J&T požadovat po CEFC Europe deset miliard korun. J&T Finance Group nicméně přes mluvčí vzkázala, že neeviduje žádné aktuálně splatné závazky, ani závazky po splatnosti za skupinou CEFC Europe. „J&T FG navíc souhlasilo s prodloužením smlouvy o 50 procent vstupu do 30. září 2018,“ dodal Tvrdík .

Už minulý týden CEFC Europe reagovala na zprávy, podle nichž společnost prochází těžkými časy, protože v Číně je vyšetřován její šéf Jie Ťien-ming. Server South China Morning Post pak nově uvedl, že Jie Ťien-ming podle jejího zdroje není vyšetřován. Společnost informovala, že došlo k posílení firemního kapitálu o 13,5 miliardy korun na 14,65 miliard.

Derby mezi Spartou a Slavií (sobota, 17:30) sledujte ŽIVĚ na iSport.cz >>

Derby Sparta - Slavia sledujte na iSport.cz Derby Sparta - Slavia sledujte na iSport.czFoto Koláž iSport.cz

„Mateřská společnost se sídlem v Hongkongu vyjádřila posílením kapitálu firmy důležitost, jakou evropským projektům přikládá. Zároveň tím posílila samostatnost CEFC Europe. Navýšení vlastního kapitálu firmy je signálem, že společnost je stabilním a kredibilním partnerem,“ uvedla firma.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud