Jan Podroužek
Premium
15. března 2018 • 14:00

Génius s cejchem lenocha. Stoch umí ještě víc, ve Slavii už být nemusel

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je v něm rozpor. Jinak ho vnímají fanoušci, soupeři, a jinak sám trenér Slavie. „Co tam s námi předváděl... Je to evropský hráč,“ vysekl mu poklonu Václav Jílek, kouč Sigmy, když slovenský záložník řídil uplynulý víkend velký obrat „sešívaných“. „Je hodnocený od bodů, a i když se zlepšuje, má jich stále málo,“ upozorňuje Jindřich Trpišovský. Miroslav Stoch (28), drahá hvězda, která byla v zimě kousek od přestupu z Edenu... Derby mezi Spartou a Slavií (sobota, 17:30) sledujte ŽIVĚ na iSport.cz >>



Pro jedny génius, pro druhé skoro až lenoch a taktický nedouk. Jednou vyšvihne skvělou kličku, přečíslí soupeře, krásně vystřelí, podruhé sleduje kolegy, jak se v obraně smýkají, zatímco on má ruce v bok.

Fakt je, že Miroslav Stoch má v nohách schováno mnoho talentu, a kouč Slavie Jindřich Trpišovský se snaží ho celý využít. Ale taky je pravda, že už se s touhle fuškou nemusel dávno trápit. Záložník mohl v zimě odejít ze Slavie. Do Edenu přiletěla zahraniční nabídka, kterou ale vedení klubu odpálkovalo.

Derby mezi Spartou a Slavií (sobota, 17:30) sledujte ŽIVĚ na iSport.cz >>

Derby Sparta - Slavia sledujte na iSport.cz Derby Sparta - Slavia sledujte na iSport.czFoto Koláž iSport.cz

Režie hbitého technika stojí měsíčně statisíce a od léta se má údajně aktivovat v jeho smlouvě klauzule, kvůli které se ještě prodraží. Stoch zůstal a právě v tomhle bodě začala trochu těžká mise.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud