16. března 2018 • 13:22

Sparta odpovídala fanouškům: Nový stadion? Ne, ve hře je rekonstrukce

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Sparta na Letné? To bude platit i dál. Fanouškovský blog na Facebooku Číslo 34 zveřejnil odpovědi vedení klubu na otázky fanoušků a ředitel Adam Kotalík v nich potvrdil, že stadion pravděpodobně čeká v nejbližších letech rekonstrukce. „V současné době uvažujeme pouze o rekonstrukci stávajícího stadionu. Varianta výstavby zcela nového stadionu není aktuální,“ tvrdí Kotalík. Derby mezi Spartou a Slavií (sobota, 17:30) sledujte ŽIVĚ na iSport.cz >>



Poslední zásadní rekonstrukcí prošla aréna na Letné v 90. letech, nyní se rýsují plány na další rekonstrukci. „Plánované kroky lze rozdělit do dvou kategorií – komplexní rekonstrukce jižní tribuny a dalších částí stadionu (v horizontu nejbližších let) a průběžné zlepšování komfortu pro návštěvníky Generali Areny. Na tom chceme pracovat samozřejmě průběžně,“ uvedli ředitel komunikace Ondřej Kasík a Kamil Veselý, marketingový ředitel Sparty.

S tímto procesem by mělo souviset také vytvoření klubového muzea. „Základním problémem při jeho zřízení je aktuálně infrastruktura stadionu, potřebujeme speciálně vyčleněný adekvátní prostor. Proto je muzeum spojeno právě s připravovanou rekonstrukcí stadionu, bez ní takový projekt nelze realizovat. V rámci rekonstrukce se však se zřízením muzea napevno počítá,“ prozradili Kasík a Veselý.

Derby mezi Spartou a Slavií (sobota, 17:30) sledujte ŽIVĚ na iSport.cz >>

Derby Sparta - Slavia sledujte na iSport.cz Derby Sparta - Slavia sledujte na iSport.czFoto Koláž iSport.cz

Na začátku příštího týdne také fanoušci uslyší konkrétní termín rozlučkového zápasu Tomáše Rosického . „V pondělí se z úst Tomáše Rosického v rámci přenosu Fotbalisty roku dozvíte, kdy přesně akce proběhne,“ slíbili představitelé klubu.

LIGOVÉ STŘIHY: Spartě jde o všechno. Místo Lafaty čeká Střihavka překvapení
Video se připravuje ...

Statistiky před derby: Sparta drží míč, Slavia více střílí a využívá standardky
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud