16. března 2018 • 19:29

Řepka a Šmicer před derby: Tutové peníze proti Slavii? To už neplatí

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bude to jiné derby, než zažívali jako fotbalisté přímo na hřišti. Před sobotním soubojem Sparty proti Slavii se v redakci deníku Sport sešli Tomáš Řepka a Vladimír Šmicer, aby probrali současnou situaci v táborech obou rivalů a zavzpomínali na minulé bitvy.



„Mám malinko obavu, bojím se. Budu při zemi, takže neprohrajeme. Když jsme jezdili na Slavii za mě, byly to tutový peníze,“ tipnul si výsledek Řepka za Spartu. Ze Šmicra byl na slávistické straně znát nepatrně větší optimismus. „Dřív jsme jezdili na Spartu pro porážku, teď už je to lepší. Rozdíl se srovnává. A také hráči Slavie vědí, co derby znamená pro klub. To může být výhoda,“ tvrdil.

Co všechno uvidíte v diskuzi, jejíž účastníci k sobě měli respekt, ale neodpustili si hecování před fotbalovým soubojem jara?

Zazněla velká fotbalová jména minulosti, když si Řepka a Šmicer vybrali nejlepší bojovníky, se kterými by šli do derby. Vysvětlili, jak se učili, co znamená derby při zahraničních angažmá. Řepka vysvětlil, čím mu David Lafata připomíná někdejšího anglického reprezentanta Teddyho Sheringhama, s nímž působil ve West Hamu a okomentuje zimní trenérské střídání v Edenu. Šmicer nabídl kritický pohled na posily Slavie. Co vyčítá Miroslavu Stochovi? 

Šmicer: Dřív jsme na Spartu jezdili pro porážku. Teď se bojím, přiznal Řepka
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Derby mezi Spartou a Slavií (sobota, 17:30) sledujte ŽIVĚ na iSport.cz >>

Derby Sparta - Slavia sledujte na iSport.cz Derby Sparta - Slavia sledujte na iSport.czFoto Koláž iSport.cz

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud