Jakub Dvořák
Premium
22. března 2018 • 05:00

PĚT mladíků ze Sparty, kteří válí jinde: Jak trenéři vidí Pulkraba či Čiviče?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Patří Spartě, nebo na ně klub z Letné má předkupní právo, ale rudý dres nenosí. Zkušenosti sbírají fotbalové naděje v jiných prvoligových klubech a rozhodně se neztrácejí. Matěj Pulkrab, Martin Hašek či Eldar Čivič patří na cizích adresách k oporám. Mají na to, aby se v létě vrátili do Sparty a porvali se o místo? Server iSport.cz oslovil jejich klubové trenéry a zjišťoval, jak si mladíci vedou.



Málo místa na soupisce, nedostatek zkušeností či nedostatečná kvalita. Důvodů, proč Sparta posílá mladé hráče hostovat, či je prodává s výhodnými klauzulemi ve smlouvách, je hned několik. Ne všem odloženým hráčům se daří, ale vybraná pětka podle iSport.cz rozhodně ostudu Letenským nedělá.

Pulkrab a Sparta? Ještě má čas, tvrdí Holoubek

Liberec - Brno: Melichárek vyrazil míč jen k Pulkrabovi, a ten dal gól na 1:0!
Video se připravuje ...

Zřejmě nejzajímavější jméno posledních týdnů je útočník Matěj Pulkrab, který působí v Liberci. Zatímco na podzim si prošel herní krizí a nedařilo se mu, po příchodu trenéra Davida Holoubka ke kormidlu pookřál.

Během čtyř jarních zápasů nastřílel 20letý hroťák šest branek a mluví se o něm jako možném nástupci Davida Lafaty , kterému v létě končí ve Spartě smlouva.

Holoubek však vrací svého svěřence zpátky na zem. Pulkraba jako hráče pro největší tuzemský klub zatím nevidí. „Matěj teď sklízí práci celého mužstva. Není to tak, že by si vzal míč na půlce, prošel s ním až k brance a dal gól. Jsem přesvědčený o tom, že pro něj by návrat do Sparty nebyl dobrý,“ říká nový kouč Slovanu.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud