Michal Kvasnica
Premium
29. května 2018 • 11:28

Baník na lovu posil! Vyhlédl si hráče v lize i bývalé opory ze zahraničí

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další přestupové harakiri se v Ostravě očekávat nedá. Baník chce stavět především na kostře, která se vykrystalizovala během povedeného jara. Přijít by měli maximálně tři noví hráči, především do ofenzivy. Právě tam, byť to na první pohled nevypadá, totiž klub trápí nejvíce otazníků. Podle informací Sportu má zájem o prvoligové hráče, ale i bývalé borce ze zahraničí, kteří dříve oblékali jeho dres. O koho se jedná?



O budoucnosti Milana Baroše se teprve rozhodne, legenda po vítězném zápase nevypadala odevzdaně. Naopak. Ale spoléhat se jen na něj v téměř sedmatřiceti letech? Až moc velký risk. „Uvidíme, jak to s Milanem dopadne, ale chceme do ofenzivy posílit,“ potvrzuje i majitel Václav Brabec.

Další nejasná situace panuje u Tomáše Poznara, jemuž končí hostování z Plzně. Trenéra Páníka, jenž zná urostlého hroťáka ze Zlína, nezklamal. O další výpůjčku však Baník zřejmě nebude mít zájem a na vykoupení třígólového fotbalisty to taky nevypadá.

Třetí do party, Dame Diop, si reputaci částečně napravil až posledním zápasem s Brnem, který rozhodl vítěznou brankou, navíc druhá padla po jeho akci. Střelecké trápení agilního Senegalce ale z hlav fanoušků jen tak vymazat nelze.

Kdo by tedy pro Ostravu připadal v úvahu? Nejblíže je příchod Lukáše Budínského z Karviné, o nějž dlouhodobě stojí i Mladá Boleslav (stejně jako o Tomáše Wágnera ). Nejde sice o útočníka, ale o hráče na pozici 10, ani tu však Baník pořádně pokrytou nemá.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud