Jan Vacek
4. června 2018 • 16:34

Obrat! Coufal změnil kurz, místo Sparty má namířeno do Slavie

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě minulý týden se zdálo, že je to hotová věc. Obránce Vladimír Coufal se měl stát novou posilou Sparty. Letenští byli s kapitánem Liberce domluvení na podmínkách, stejně tak tomu bylo v případě severočeského klubu. Během víkendu ovšem Coufal společně se svými agenty otočil. Podle informací serveru iSport.cz má namířeno do Slavie.



Byl to boj dvou největších českých klubů o žhavé ligové zboží. Sparta dlouhodobě jevila o Vladimíra Coufala zájem, stejné to bylo v případě Slavie, kde působí trenér Jindřich Trpišovský se sportovním ředitelem Janem Nezmarem. Oba v minulosti s Coufalem pracovali v Liberci.

Ačkoli se zdálo, že má zkušený pravý obránce namířeno do Sparty, se kterou byl už dohodnutý na podmínkách kontraktu, na poslední chvíli změnil názor a rozhodl se pro přesun do Edenu. „Na Spartě berou jako hotovou věc, že Coufal nepřijde,“ říká zdroj portálu iSport.cz detailně obeznámený s děním v letenském klubu.

Slavia nyní vede s hráčem i Libercem usilovná jednání, k podpisu smlouvy ale zatím nedošlo. Stát by se tak ovšem mělo v nejbližších dnech. Sparta naopak musí hledat novou posilu na pravý kraj defenzivy.

LIGOVÉ STŘIHY o Slavii: Kdo (ne)převýšil Škodu a jak bránit Stocha
Video se připravuje ...

Sezona Sparty v kostce: Stramaccioniho neúspěch, konec Rosického, nástup Hapala
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud