26. června 2017 • 00:44

Stáhněte si naše aplikace!

Autor:
Vstoupit do diskuse
0


iSport

iSport.cz pro Android přináší nejnovější sportovní články v přehledném a atraktivním prostředí. Na titulní straně snadno získáte přehled o nejdůležitějších událostech, výsledcích a dění na tuzemské i zahraniční sportovní scéně. Pokud vás už nebaví číst, prohlédněte si fullscreenové fotogalerie a videa.

Každý článek i fotogalerii lze uložit pro pozdější čtení a aplikace také nabízí unikátní offline režim umožňující stažení všech článků (mimo galerie a videa) například pro čtení v metru nebo v oblastech se slabým signálem.

Aplikace navíc nabízí také pohodlný přístup k textovým on-line přenosům z klíčových utkání a sama vás upozorní nejen na začátek zápasu, ale také na klíčové momenty, jako jsou góly nebo červené karty. Upozorňování na on-line přenosy si můžete kdykoliv zapnout a vypnout v sekci Přenosy.

Přístup k článkům je kompletně zdarma. Kromě obsahu z webu iSport.cz aplikace obsahuje i pdf verzi tištěného deníku Sport, která je placená. Na výběr jsou varianty na 1 měsíc a 1 rok.

Liga živě

Domácí nejvyšší fotbalová liga v mobilu. Sestřihy, statistiky, tabulky a sestavy přináší aplikace Liga živě.

Aplikace obsahuje kompletní rozpis zápasů Stránka každého zápasu je postupně doplňována a aktualizována o informace o sestavách jednotlivých týmů, statistiky utkání, tabulky a články. Samozřejmostí je online skóre včetně střelců. K dispozici je také textový on-line přenos

Aplikace obsahuje reklamu a placené produkty. V aplikaci je možné zakoupení placeného obsahu iSport Premium, který zahrnuje videosestřihy a placené články. Předplatné je možné zakoupit na měsíc, 3 měsíce a rok.

Témata:  App Store, Google
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud