Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Rodman se definitivně zbláznil! Po KLDR jede dohlížet na volbu papeže

Autor: jip

Už to tak vypadá, že se basketbalový bouřlivák Dennis Rodman po padesátce rozhodl odčinit všechny (nebo aspoň většinu) facek, co rozdal na hřišti, a po „diplomatické“ cestě do KLDR si vzal na mušku volbu nového papeže. Rodman je na cestě do Vatikánu, protože prý chce být všude tam, kde je potřeba.

Serveru TMZ.com Rodman dokonce řekl, že se plánuje s novým papežem setkat, a že „jeho lidé“ na tom ve Vatikánu pracují. Nikdo zatím netuší, co by ctihodní kardinálové řekli na to, kdyby se v jejich dveřích zjevil tento 51letý potetovaný divoch, s tím si ale Rodman hlavu neláme.

„Chci být všude tam, kde jsem potřeba. Šířit mír a lásku po celém světě,“ prohlásil. Do Říma plánuje dorazit právě včas, aby viděl stoupat k nebi bílý kouř, značící, že volba nového papeže byla dokonána.

K plánům s novým Svatým otcem možná Rodmana povzbudil výsledek jeho cesty do KLDR, kde trávil čas s diktátorem Kim Čong-unem. Tomu sliboval přátelství do konce života, bavil se s ním na basketbalovém zápase a spořádali kila nudlí a sushi.

Královská večeře v obrovském paláci. Rodman si užíval v zemi, kde většina lidí trpí chudobou, velkého luxusu.
Královská večeře v obrovském paláci. Rodman si užíval v zemi, kde většina lidí trpí chudobou, velkého luxusu.

V srpnu prý za ním dokonce jede na dovolenou, navíc nabízel urovnání diplomatické války se Spojenými státy. Jejich prezident Barack Obama má prý Kimovi zavolat, protože lídr komunistické země na to čeká.

„Řekl mi, že nechce válku. To, na co čeká, je telefonát od prezidenta Obamy,“ uvedl Rodman po návratu z KLDR, kde byl prvním významným Američanem na návštěvě.