Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hingisová: Rozvod!? Martina mě podvádí, zuří manžel bývalé tenistky

Autor: wak

Takhle důvěra v manželství nevypadá. Když uviděl francouzský manžel Martiny Hingisové na švýcarských serverech zmínky o tom, že jeho vztah s bývalou světovou tenisovou jedničkou není v nejlepší kondici, sám do médií volal. Thibault Hutin totiž neumí německy a chtěl se dozvědět, co přesně se v článcích píše.

O pár dní později už sám pro Blick přiznává: "Martina mě podvádí!"

Vedle svého nového milence seděla Hingisová na tribuně jak pařížského grandslamu Roland Garros, tak i na právě skončeném Wimbledonu. "Měli spolu už i pronajatý pokoj v hotelu, existují dokonce fotografie," líčí zdrcený Hutin.

Právě na Roland Garros, který se hraje na přelomu května a června, prý ale viděla i naposledy svého manžela. "Od té doby žiju pouze ve Švýcarsku. To je ale vše, co chci k tomu říct," citoval Hingisovou Blick.

O šest let mladšího parkurového jezdce má u 32leté Švýcarky s českými kořeny nahradit David Tosas Ros. Španěl se také pokoušel o tenisovou kariéru, ale nejvýše to dotáhl na 884. místo ve světovém žebříčku. Za celý život si sportem podle Blicku vydělal pouhých 1840 amerických dolarů.

Pro Hingisovou by to nebyl první partner z tenisového prostředí. V minulosti už byla zasnoubená s Radkem Štěpánkem. Jejichž vztah skončil v roce 2007. Ve stejné době také ukončila kvůli pozitivnímu testu na kokain svou sportovní kariéru.

Hingisovou mimo pletky v osobním životě čeká i příjemná pocta. Příští týden bude jako první Švýcarka uvedena do tenisové Síně slávy.

Martina Hingisová už byla zasnoubena i s Radkem Štěpánkem
Martina Hingisová už byla zasnoubena i s Radkem Štěpánkem