Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

AUDIO: Sparťan lístky dostal. Snad nejsou do plzeňského kotle, řekl

Autor: pta, pj, iSport.cz

Příběh, který zaujal řadu fanoušků na internetu, má pokračování. Výherce vstupenek na plzeňském Hitrádiu FM Plus se nakonec na zítřejší šlágr Plzně proti Spartě podívá. I když napoprvé z vysílání podezřele vypadl poté, co se přiznal, že fandí Spartě a věří v její vítězství 3:0. Rozhovor měl pak pokračování v dnešním vysílání.

O den dřív se moderátor divil, že o vstupenky na plzeňské rozhlasové stanici skutečně stojí někdo, kdo bude ve šlágru přát hostům „Počkej, počkej. To je blbej fór. Jakože vážně, ty jsi sparťan?“ ptal se nevěřícně. „Opravdu, každej nemůže fandit Viktorce,“ tvrdil fanoušek Honza. A po chvíli spojení vypadlo, až se zdálo, že sparťana v plzeňském rádiu odpojili úmyslně...

Záznam rozhovoru se začal šířit po sociálních sítích a vzbudil velkou pozornost. Někteří fanoušci Plzně se moderátora Hitrádia FM Plus zastávali, další si naopak mysleli, že si měl podobné poznámky odpustit.

O den později každopádně došlo na nápravu. Moderátor fanouškovi Honzovi ve vysílání oznámil, že se dál může těšit na výhru.„Včera nám nějak vypadlo spojení. A to znamená jedno. Ty lístky, které jsi vyhrál, máš u nás. Můžeš si je vyzvednout na recepci.“

AUDIO | Poslechněte si, jak se fanoušek Sparty dočkal svých vstupenek

Fanoušek Sparty dostává od plzeňského rádia dva lístky na sobotní šlágr.
Video se připravuje ...

Fanoušek poděkoval a neodpustil si malé popíchnutí. „Díky, to jsem moc rád. Doufám, že nejsou do plzeňského kotle.“

„Nemusíš se bát,“ upřesnil okamžitě moderátor. Fanoušek Honza by měl sobotní zápas strávit v rodinném sektoru na horní části hlavní tribuny ve Štruncových sadech.