Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vaidišová a Štěpánek jsou rozvedeni! Bude další nevěstou Kvitová?

Autor: as

Konec lásky už mají stvrzený i lejstrem. Tenisté Radek Štěpánek (34) a Nicole Vaidišová (24) jsou rozvedeni. Jejich manželství trvalo tři roky.

Taková to byla sláva, když si ve špalíru celebrit řekli »ANO« v katedrále svatého Víta na Pražském hradě. Jenže neklapalo jim to, rozchod potvrdili v červnu. „Takový je život, to se stává. S Nicole jsme se na všem domluvili jako rozumní lidé,“ řekl »Štěpec«.

Měl pravdu, soud tento týden manželství bez průtahů rozvedl. „Ano, máte dobré informace, je to jen několik dní stará věc,“ potvrdil Blesku mluvčí daviscupového týmu Karel Tejkal.

K žádným majetkovým tahanicím nedošlo, každý si vzal to, co do vztahu přinesl. Štěpánek vydělal 180 milionů Kč hrubého, Vaidišová, kdysi sedmá tenistka světa, díky supersmlouvě s firmou Reebok dvakrát tolik.

Nicole si už před časem změnila facebookový profil z Nicky Stepanek na Nicky Vaidisova, Radek pro změnu randí s jinou tenistkou, Petrou Kvitovou (23), byť oba svůj vztah ještě tají. Přivede příště k oltáři ji?

Tomáš Berdych si jde po vítězství ve čtyřhře pro pusu k přítelkyni Ester, vpravo tleská manželka Radka Štěpánka Nicole Vaidišová
Tomáš Berdych si jde po vítězství ve čtyřhře pro pusu k přítelkyni Ester, vpravo tleská manželka Radka Štěpánka Nicole Vaidišová