Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Módní policie s Františkou: Jak se hvězdy vyfikly na poker?

Autor: Františka Čížková

Turnaje v pokeru předepsané oblečení nemají, bohaté profíky kolikrát najdete u stolů v odrbaných mikinách. Ale na charitativním turnaji sportovních hvězd se jistá elegance a šarm předpokládají. Kdo v pražském hotelu Hilton zabodoval?

Brazilský fotbalista Ronaldo vypadal v polo triku masové značky, plátěných kalhotách plus černobílých teniskách jako úhledný, ležérně vyfešákovaný a dobře živený pantáta. Jeho snoubenka dýdžejka Paula dala na frak představě, že holky, co pouští disky, mají drajv a outfity nenudí. Na tělo upnuté kalhoty a transparentní blůza s potiskem kohoutí stopy, jež se třískala s opulentním náhrdelníkem, představovaly kombinaci, jež měla k chic kreaci daleko.

RONALDO 4
SNOUBENKA 3

Ronaldo se snoubenkou Paulou.Foto Blesk - Martin Sekanina

Vysloužilý, kdysi slavný lyžař Alberto Tomba, který mimo jiné seděl i v porotě České Miss, představoval poněkud nudný standard, na nějž dosáhne kdejaký nijak kreativní český muž. Decentní černé triko, antracitové separátní sako a ve stejné barvě kalhoty neoslnily. Zejména ve společnosti nezajímavých, strejce hodných tenisek. Od Itala by se očekávaly dobré kožené polobotky – jeho země je jimi proslulá.

TOMBA 3

Ronaldo a Alberto Tomba přicházejí ke svému místu u pokerového stoluFoto Jaroslav Legner (Sport)

Pozemní hokejistka z Nizozemí, plavá a charismatická Fatima Moreira de Melo dala vlněnými kalhotami se spadlým sedem a kostkovanou košilí s provokativním akcentem květů na vědomí, že u pokerového stolu jde o pohodlí. Tak trochu působila jako holka, co má ráda country, ale zároveň módě, jejím trendům rozumí. Skvělé šněrovací boty i pásek byly důkazem.

DE MELO 1

Ronaldo byl v problémech, v tomto případě ale krach dokázal odvrátitFoto Jaroslav Legner (Sport)

V módním hledáčku Blesku se samozřejmě ocitl španělský tenista Rafael Nadal, který dal na vědomí, že dokáže být jedničkou nejen na kurtu. V živém turnaji (poker hraje teprve rok) zdeptal i profesionála Daniela Negreanua z Kanady a ve finále na lopatky dostal i jedinou ženu turnaje, půvabnou Fatimu. A fešák Nadal nejlépe uspěl i na poli vkusu, stylistického citu pro příležitost. Bílá košile, separátní vyštíhlené sako s vytkávaným proužkem v kontrastu s džínsy za účasti skvělých polobotek jsou důkazem.

NADAL 1

Na nejlepšího tenistu světa Rafaela Nadala je upřena obrovská pozornostFoto Jaroslav Legner (Sport)