Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Expřítel Kvitové si nabrnkl exmanželku Štěpánka: Víme, jak si spolu začali!

Autor: top

Milostná čtyřhra v podání Pavlásek – Vaidišová – Štěpánek – Kvitová šokovala celý tenisový svět. Jak se dali Adam a Nicole dohromady? Co za jejich láskou vězí? Zjistili jsme pro vás potřebné informace...

Všechno začalo na jaře, kdy zhruba ve stejné době skončil vztah Kvitová – Pavlásek a manželství Štěpánek Vaidišová .

„Adam pak kontaktoval Nicole, aby se o krachu svých lásek pobavili. Navzájem se svěřovali a postupem času zjistili, že mají mnoho společného. Možná víc, než si kdokoliv mohl myslet,“ řekl zdroj Blesku.

„Není ani vyloučené, že oba do nového vztahu trošku postrčila i touha po pořádném returnu!“

Vaidišová nezavrhuje ani návrat na tenisové kurty.
Vaidišová nezavrhuje ani návrat na tenisové kurty.

Pozval ji do Turecka

Každopádně naplno se mezi nimi láska rozhořela poté, co Adam začátkem listopadu pozval Nicole na svůj turnaj do Turecka.

Za její podpory tam prošel až do semifinále, do něhož kvůli zranění nenastoupil. „Od té doby o jejich vztahu vědí i rodiče a kamarádi,“ tvrdí zdroj.

Otázkou je, jakou má tenhle pár budoucnost. Zatímco Kvitová se Štěpánkem se bok po boku připravují na další sezonu na Floridě, kde usednou i ke štědrovečerní večeři, Adam a Nicole si na společné Vánoce musí počkat.

Zatímco Pavlásek byl do včera v Prostějově na finále tenisové extraligy, Vaidišová s bratrem šplhá po horách v Arizoně...