Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chlapi, smůla, beachvolejbalistka "Maki" Sluková má prstýnek: Bude svatba!

Autor: ps

Všichni chlapi mají smůlu. Hlavně ti, kteří si dělali zálusk na českou beachvolejbalistku hvězdu Markétu »Maki« Slukovou (24). Budete se vdávat! Její přítel a trenér Simon Naush ji požádal o ruku. S toutou milou zprávou se pochlubila její parťačka Kristýna  »Kiki« Kolocová.

„I takové věci se u nás v týmu dějí. Moc gratuluju Markétce i Simonovi,“ napsala na facebook týmová kolegyně Kristýna Kolocová.

Sluková se s rakouským koučem Nauschem poznala před několika lety na soustředění v Itálii – nejdřív vzplála láska, až pak začal pár Sluková–Kolocová trénovat.

Tímto prstýnkem si kouč a přítel Simon Nausch zasnoubil beachvolejbalistku Markétu "Maki" Slukovou.
Tímto prstýnkem si kouč a přítel Simon Nausch zasnoubil beachvolejbalistku Markétu "Maki" Slukovou.

Pouto mezi zamilovanou dvojící je i přes téměř každodenní tvrdou dřinu velmi silné. Důkazem jsou překážky, které během vztahu dokázali překonat. Nerozdělili je ani nabídky k sňatku od brazilského zbohatlíka ani lákavé nabídky na koučování od cizích týmů. Nizozemci Simona lákali na 25 milionů!

„On je Simon velký srdcař a miluje tenhle sport i náš tým. Tři roky pracoval výrazně pod platem, který by měl dostávat, takže pochybuju, že by nás opustil kvůli penězům. Takový on není, to já vím,“ vysvětlila Markéta.