Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Milostné pletky fotbalistů: Jako prckovi mu stačil podpis, teď ho obral o manželku!

Ještě pár měsíců nazpátek byli fotbalisté Mauro Icardi z Interu Milán a Maxi López ze Sampdorie velcí kamarádi. Teď jsou však terčem všech italských paparazziů kvůli milostnému trojúhelníku, Icardi totiž přebral Lópezovi manželku a s přátelstvím je konec. Celá situace je navíc o to pikantnější, že ještě před pár lety mladý Mauro k Maximu vzhlížel jako ke svému idolu. Autogram mu zřejmě nestačil!

Mauro Icardi jako kluk k Maximu Lópezovi vzhlížel... jako dospělý mu přebral manželku!Foto Twitter.com
Tohle (nyní již bývalé) přátelství začalo mnohem dřív, než z Argentiny odešli hrát fotbal do Itálie. Icardi a López se totiž potkali už před devíti lety.

Na archivním snímku je nyní třicetiletý Maxi coby mladý talent, jenž v roce 2005 vyměnil rodnou zem za Španělsko a podepsal smlouvu s Barcelonou. A vedle něj dvanáctiletý fanoušek – klučina Mauro, který mu už coby velký kluk přebral ženu!

Na toho setkání s jeho idolem zřejmě pořádně zapůsobilo. Šel totiž v Lópezových šlépějích a sám se o pár let později dostal do barcelonského mládežnického týmu. Možná i díky vzpomínkám na španělský velkoklub se tihle dva stali dobrými kamarády.

Jenže stejně jako nevydrželo angažmá v Barceloně, ze které se oba pakovali jen po pár letech, tak nedopadlo dobře ani jejich přátelství. Z Icardiho totiž vyrostl chlípník, kterému se tuze moc líbila kolegova manželka Wanda Nara. Tak jí vyznal lásku a ona se jeho zájmu vůbec nebránila...

Argentinská modelka a zpěvačka byla navíc ve vztahu tuze nešťastná, není divu, že se jí jednadvacetiletý zajíček zalíbil. "Už tři měsíce jsme neměli sex, Maxi mě zanedbával," práskla nedávno na Lópeze. Ten si pak se svým sokem na hřišti i v lásce před víkendovým zápasem ani nepodal ruku.

A kdo ví, co by Icardimu Lopez napsal, kdyby věděl, jak se mu za autogram po pár letech odmění!

Wanda Mara vyměnila svého manžela Maxiho Lopeze za útočníka Interu Milán Maura Icardiho
Wanda Mara vyměnila svého manžela Maxiho Lopeze za útočníka Interu Milán Maura Icardiho