Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šeredová s italským brankářem Buffonem se udobřili: Návrat domů!

Autor: ps

Napsalo a napovídalo se toho o nich hodně. Alena Šeredová (36) žádá o rozvod, manžel Gigi Buffon (36) jí zahýbá s televizní moderátorkou! Ale zdá se, že vše špatné se otočilo a jejich vztah je na dobré cestě dát se zpět dohromady. Česká modelka a italský fotbalový brankář spolu byli přistiženi.

Italský magazín Chi publikoval fotku, kde je slavná dvojice po hodně dlouhé době pohromadě. Dobrou zprávou je také to, že sledovaný pár vypadal šťastně – jak Šeredová, tak Buffon zářili úsměvy.

„Není to mezi nimi dobré, ale ani jeden k tomu rozhodně nic neřekne,“ řekl Blesku minulý měsíc zdroj blízký Šeredové. Tuto variantu potvrdil také fakt, kdy byla Alena s Gigim naposledy viděna. To se datuje na 10. prosince, kdy i s dětmi Luisem Thomasem (6) a Davidem Leem (4) vyrazili v Turíně na společnou večeři do restaurace.

Brankář Juventusu Gigi Buffon se vrací domů za manželkou Alenou Šeredovou.
Brankář Juventusu Gigi Buffon se vrací domů za manželkou Alenou Šeredovou.

Ovšem včera, kdy byla fotografie pořízena, se jejich vztah jevil báječně, po ulicích města se procházeli i oběma syny. Téma rozvodu se tedy zatím zavírá do šuplíku a pokud se »přelétavý« Buffon udrží na uzdě, může tam zůstat hodně dlouho. Třeba navždy!