Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jako z hororu. Baseballista dostal míčkem do tváře, takhle mu natekla

Autor: tej

V pátek večer utržil baseballista Delino DeShields strašlivé zranění obličeje. Během zápasu v zámořské nižší lize Double-A ho totiž trefil do tváře míček hozený rychlostí 144 km/h! Jednadvacetiletá vycházející hvězda to odnesla zlomenou lícní kostí a děsivě nateklou tváří.

Delino DeShield junior je talentem Houstonu Astros, který zatím hraje v nižším soutěži. Během zápasu v Texasu však utrpěl nehezké zranění. Chystal se právě odpálit míček, soupeřův nadhazovač se mu však trefil přímo do obličeje, podle zpráv letěl míček rychlostí 144 km/h.

DeShield okamžitě upadl a bylo jasné, že to nebude nic malého. Naštěstí, i přes ošklivě vypadající zranění, dokázal ze hřiště odejít po svých do sanitky, která ho okamžitě odvezla do nemocnice. Na rentgenu se zjistila zlomenina lícní kosti, která ho bude pár týdnů trápit.

Přestože zranění vypadá opravdu příšerně, může se mladíkovi ulevit, že se nestalo nic horšího. V nemocnici byl navíc v dobré náladě, své fotky totiž ještě nasdílel na sociální sítě. Pár dalších dnů se asi moc nenají, ale usmívat se prý může.