Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Evička utěšitelka! Zraněného Čecha léčí v Chelsea půvabná brunetka

Autor: lel

Špatná zpráva pro fanoušky Chelsea: Zraněný brankář Petr Čech se bude zřejmě léčit hodně, hodně dlouho... protože z rukou půvabné fyzioterapeutky Evy Carneirové se mu určitě nebude chtít! Právě pohledná doktorka londýnského klubu ho bude mít na starosti po zranění, které si přivodil v semifinále Ligy mistrů proti Atlétiku Madrid (0:0).

Uběhla sotva čtvrthodina zápasu, Petr Čech dirigoval obranu Chelsea při rohovém kopu soupeřů z Atlétika Madrid, jenže když domácí situaci rozehráli, český gólman schytal pořádně tvrdou ránu. Vrazil do něj madridský Luis García, Čech ošklivě spadnul a hned bylo jasné, že je zle. Zkušený brankář si hned mával na střídačku pro vystřídání.

Z hrozivých momentů ho však rychle dostalo na fotbale málokdy vídané zjevení: drobná brunetka! Po bolestivém pádu k němu ze střídačky rychle přispěchala Eva Carneirová a začala zahánět veškerou bolest. Právě tahle fyzioterapeutka se v Chelsea stará o zdraví hráčů.

Petr Čech v doprovodu fyzioterapeutky Evy Carneirové předčasně opouští úvodní semifinále Ligy mistrů mezi Atlétikem Madrid a Chelsea
Petr Čech v doprovodu fyzioterapeutky Evy Carneirové předčasně opouští úvodní semifinále Ligy mistrů mezi Atlétikem Madrid a Chelsea

Jenže zatímco pohled na půvabnou Evu musel českého gólmana potěšit, její diagnóza vůbec ne. Čech si totiž vykloubil rameno a za doprovodu klubové lékařky v bolestech odkráčel ze hřiště. Chelsea sice uhrála do odvety solidní výsledek 0:0, jenže podle kouče Josého Mourinha přijde o svou jedničku na celý zbytek sezony...

Gólman navíc nebyl pro londýnský klub jedinou ztrátou, kvůli zranění střídal i pilíř obrany John Terry a dlouhé ošetřování podstoupil David Luiz. Čech a spol. tak můžou jen doufat, že kromě léčby a rehabilitace zažijí také Evinu divočejší stránku.

Vedle toho, že dává do pořádku zraněné fotbalisty, s nimi totiž umí také pěkně "zapařit". Třeba jako předloni, když s hráči přímo na trávníku slavila vítězství v Lize mistrů. Možná si to letos zopakuje!

VIDEO | Takhle s Evou hráči Chelsea dováděli po triumfu v roce 2012