Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Extenistka Vaidišová fandí své lásce na golfu: Můj Dan je jednička!

Autor: top

S návratem do kolotoče tenisových turnajů nepospíchá. A tak má bývalá světová sedmička Nicole Vaidišová (25) čas fandit své lásce na golfových turnajích.

Její přítel Daniel Suchan (21), s nímž exmanželka tenisty Radka Štěpánka randí od ledna, je jedním z devíti českých profíků, který od včerejška bojuje na Czech Masters na Albatrossu, turnaji z prestižní European Tour (vysílá ČT Sport).

A Nicole si vrcholnou akci tuzemské golfové sezony nemohla nechat ujít! Na hřiště ve Vysokém Újezdu dorazila po boku bratra Olivera, rovněž bývalého golfisty, jenž je Danovým kamarádem. „Známe se s Oliverem od dvanácti let, takže v tom, že jsme se dali s Nicole dohromady, sehrál roli,“ přiznal Suchan před časem Blesku.

Zatímco on se včera soustředil na hru, Nicole mačkala palce „za provazy“, což hned zvěstovala světu prostřednictvím fotky na sociální síti. „Hodně štěstí mému klukovi a ostatním českým hráčům,“ napsala ke snímku, který na její mobil pořídil brácha Oliver. Bohužel, většina Čechů, včetně Dana, se po 1. kole krčil na chvostu leaderboardu, po druhém si svoji nešťastnou pozici upevnil.

Výsledkovou listinu najdete ZDE.


Nicole vyrazila na European Tour do Albatross Golf Resortu.
Nicole vyrazila na European Tour do Albatross Golf Resortu.