Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Schumacherova manželka po 8 měsících podruhé na veřejnosti: Okouzlující úsměv Corinny!

Autor: Pavel Skořepa

Tragická nehoda na lyžích poslala jejího manžela, legendárního pilota F1 Michaela Schumachera (45), na půl roku do komatu. Po osmi měsících se Corinna (45) ukázala na veřejnosti jen dvakrát. Teď, při jezdeckých závodech, ukázala okouzlující úsměv!

Oddaná žena slavného německého závodníka dodržela slovo a jako ambasadorka World Equestrian Games se ve Francii koňského závodu zúčastnila.

Hlavu má sice plnou péče o těžce zraněného manžela, přesto se jí očividně ulevilo, že se na chvilku dostala z domu. Teprve podruhé po osmi měsících, kdy se Michael vážně zranil na lyžích, se objevila na veřejnosti. Ale zářila štěstím a ukázala nádherný úsměv.

Bez jakýchkoliv problémů usedla s fanoušky na tribunu a nechala se unášet krásou koní, které tolik miluje. Jistě to pro ni byla příjemná změna oproti neustálému obskakování svého téměř nechybného manžela, jenž se opět snaží postupně postavit na nohy. Bojuje na švýcarské klinice, ale nové zprávy o jeho aktuálním zdravotním stavu nejsou známy.

Poslední, co se o Schumacherově případu napsalo, bylo, že se probudil a komunikuje gesty v obličeji. „Nejhorší časový úsek jsme překonali společně. V současnosti všechny čeká velmi dlouhé období naděje. Doufáme, že právě čas, který spoustu let pomáhal Michaelovi ve formuli 1, bude opět jeho spojencem,“ napsala Corinna před Velkou cenou Německa, která se konala uprostřed července.

Michael Schumacher při svatbě se svojí ženou Corrinou
Michael Schumacher při svatbě se svojí ženou Corrinou