Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Gólman Čech nechytá, tak si našel zábavu na sociální síti: Odpovídá na drsné vtipy o sobě!

Autor: om

Drsné vtípky cílené na sociální síti Twitter přímo na Petra Čecha (32) odráží sám brankář Chelsea snad líp než centry do šestnáctky. A že jsou některé hodně na tělo!

Po deseti letech ztratil pozici jedničky v bráně Chelsea a najde se dost lidí, kteří si do něj rádi rýpnou. Čech některé provokace s chutí returnuje.

„Někdo mi poslal tuhle fotku, aby mě poškádlil,“ tweetoval v úterý v noci Čech a přiložil obrázek, na němž mu Hunt prokopává lebku. Nepěkná vzpomínka na 14. říjen 2006!

„Ok, tak dobře... Měl mít na hlavě helmu!“ reagoval Čech na fotku, kde se mu do hlavy boří noha Hunta. Fanoušci českého brankáře ocenili. „Málo brankářů by po takovém zranění chytalo tak skvěle,“ dověděl se třeba. „Lidi jsou blbci, nevšímej si toho,“ vzkázal Čechovi další.

Bylo i pár narážek, jestli mu foto poslal fanoušek Manchesteru United. Ten ho totiž pár dnů předtím provokoval dotazem: „Petře, jak si tvůj kamarád Courois vede v brance Chelsea?“

„Mnohem líp než tým, kterému fandíš,“ vypálil Čech. United po dvou kolech anglické ligy mají jediný bod, v úterý ke všemu prohráli 0:4 na hřišti Miltonu.