Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

ANKETA: Miss reportérky milují fotbal! Vyberte NEJ krasavici

Autor: spo

ANKETA | Nádherné ženy v rolích fotbalových reportérek? Ve světě už dávno nic neznámého. Sport Magazín vybral kvarteto aktuálně nejslavnějších sportovních krasavic s mikrofonem v ruce, ke kterým se může směla řadit i Tereza Chlebovská. Tu teď budete vídat na TV iSport!

Sara Carbonero, přítelkyně španělského brankáře Ikera Casillase, je slavnou španělskou moderátorkou
Sara Carbonero, přítelkyně španělského brankáře Ikera Casillase, je slavnou španělskou moderátorkou

Vanessa Huppenkothenová

29 let, Mexičanka, Televisa Deportes Network

Vanessa Huppenkothenová se stala oblíbenou tváří pánských časopisůFoto Twitter.com
Devětadvacetiletá moderátorka a reportérka  mexické televizní stanice Televisa Deportes Network (TDN), která je zaměřena pouze na sport, budila na fotbalovém mistrovství světa v Brazílii málem stejný poprask jako Ronaldo, Messi a spol.  Její fotografie okamžitě bouraly rekordy na sociálních sítích, takže se z ní přes noc stala globální star.

Proč si vybrala fotbal? Protože její otec válel v Německu za Duisburg. Sama tam často za ním z MexikoCity dojížděla. Dodnes má proto ráda bundesligu.  Už jako studentka se vrhla na dráhu modelky.  V roce 2007 v Mexiku  triumfovala v soutěži krásy, ale poté se vydala vstříc nové výzvě: vyhrála konkurz na sportovní redaktorku do TDN.  V této roli zažila olympiádu v Číně, světový fotbalový šampionát v Jižní Africe a nedávno i v Brazílii. V minulosti se objevila na titulních stranách časopisů Esquire, Cosmopolitan  nebo GQ.

Inés Sainz

35 let, Mexičanka, TV Azteca

Mexická kráska Inés Sainz už má za sebou dvě mistrovství světa ve fotbaleFoto Profimedia.cz
Další z nepřehlédnutelných mexických sportovních moderátorek. Společně s manželem vlastní produkční společnost vyrábějící populární show, ale pracuje také pro španělskou sekci televize CNN a mexickou televizi Azteca.  Fotbalové rozhovory dělala  už na fotbalovém světovém šampionátu 2006 v Německu. a nechyběla ani na posledním mistrovství v Brazílii.

Její záběr je však mnohem širší. Má za sebou tři finále Ligy mistrů, čtyři finále NBA, zpravodajství z olympiády v Aténách. Otázky kladla Messimu, Zidanemu, Robertu  Carlosovi, ale i tenistům Federerovi a Nadalovi.

Nejhorší okamžik před kamerou prožila v kabině  týmu amerického fotbalu New York Jets. Drsní borci jí dávali nevkusné návrhy. „Už jsem zažila ledacos, ale něco takového nemělo obdoby. V šatně se na mě div nevrhli a byli neuvěřitelně sprostí,“ líčila.

Ilaria D´Amico

40 let, Italka, Sky

Čtyřicetileté kráska se ocitla v centru celosvětové pozornosti, když po boku  brankáře italské reprezentace Gigiho Buffona vystřídala českou top modelku Alenu Šeredovou.  Už dříve si však udělala reklamu jako schopná novinářka. Vystudovala sice práva, ovšem po ukončení studia zběhla ke sportovní žurnalistice. Během  profesní kariéry zkouší různá angažmá.

Ilaria D'Amico pracuje pro televizi Sky, ale přispívá i do respektovaného sportovního deníku Gazetta dello SportFoto Profimedia.cz

Momentálně pracuje pro televizi Sky, ale pravidelně přispívá také do respektovaného sportovního deníku Gazetta dello Sport. Před čtyřmi lety získala cenu pro nejlepšího sportovního novináře Itálie. Jejím nejznámějším televizním majstrštykem je rozhovor s Davidem Beckhamem, který s anglickou  fotbalovou celebritou pořídila při pobytu v AC Milán. Interview pro televizi RAI trvalo rekordních 27 minut a vzniklo prý navzdory zákazu Beckhamovy manželky Victorie. Ta se údajně bála, aby sympatická dáma  nepobláznila jejího muže.

Sara Carbonero

30 let, Španělka, Telecinco

Překrásná Španělka Sara Carbonero ví, jak si získat fanoušky...Foto Profimedia.cz
Sličná rodačka z Toleda je životní partnerkou španělské brankářské jedničky Ikera Casillase.  Když s mikrofonem v ruce milého zpovídala po vítězném finále mistrovství světa v Jižní Africe, na závěr emotivního  interwiev ji v přímém přenosu políbil. Byla z toho jedna z nejslavnějších  scén  šampionátu.  Sara se poprvé před kameru postavila v televizní kanálu La Sexta, v níž moderovala sportovní zprávy. Potom přestoupila do stanice Telecinco. 

Starala se o zpravodajství z mnoha významných fotbalových akcí. Na Poháru FIFA v Brazílii ji nezaskočil ani Neymar, který ji z recese před kamerami políbil, podobně jako to před ním  udělal Casillas.
V červnu 2009 byla v Americe vyhlášena nejvíc sexy sportovní reportérkou na světě. V současnosti se věnuje hlavně mateřským povinnostem. Zkraje ledna letošního roku se jí a Casillasovi narodil syn Martín.

Tereza Chlebovská

23 let, Češka, TV iSport

Krásná Tereza prorazila do světa modelingu jako Miss Praha Open v roce 2011, o rok později už ovládla soutěž Česká miss. Po gymnáziu začala studovat Pedagogickou fakultu Ostravské univerzity, je partnerkou fotbalisty Sparty Pavla Kadeřábka. Od srpna ji můžete sledovat jako reportérku na TV iSport!

DOTAZNÍK miss Chlebovské: Co je to ofsajd? Kdo vyhrál Ligu mistrů?
Video se připravuje ...

Šlágr očima Terezy Chlebovské: Atmosféra na Slavii byla vynikající!
Video se připravuje ...

Sara Carbonero, přítelkyně španělského brankáře Ikera Casillase, je slavnou španělskou moderátorkou
Sara Carbonero, přítelkyně španělského brankáře Ikera Casillase, je slavnou španělskou moderátorkou