Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Vaidišová si po návratu nic nedaruje, sprostě si nadávala: Hni nohama, krávo!

Autor: ps

Dlouhé čtyři roky trvalo, než se opět odhodlala vstoupit do tvrdého kolotoče tenisového dění. A na Nicole Vaidišové (25) je vidět, jak moc jí záleží na tom, aby se prosadila. Na kurtu si nic nedarovala a sprostě si nadávala!

Jen se jí něco nepovedlo, hned si dala pořádný »világoš«. Hni nohama, krávo!“ vynadala si, když zkazila relativně lehký míček. „Do pi*i!“ vyhubovala si při dalším nezdaru. Ale podle všeho Nicole takové výrazy pomohly, Sesil Karatančevovou, zdolala 6:3 a 6:4.

„Byl to strašně zvláštní pocit hrát zase po čtyřech letech zápas. Nervy mi pochodovaly, ale jsem tak šťastná, že jsem postoupila,“ citoval Vaidišovou deník Albuquerque Journal.

V Albuquerque, turnaji s dotací 75 000 dolarů, startuje na divokou kartu. A úvodní výhrou si zajistila prvních 10 bodů do žebříčku, které stačí k umístění na samém konci první tisícovky pořadí WTA.

Ovšem své vítězství česká tenistka a bývalá manželka Radka Štěpánka nijak nepřeceňuje. „Nemůžu být tak arogantní a myslet si, že se vrátím po takové době a všech zdravotních problémech, co jsem měla, a budu stále vítězit. Pořád mám před sebou dlouhou cestu. Dobře vím, že i porážky budou její součástí,“ prohlásila pokorně.

Vítej zpátky! Vaidišová vyhrála svůj první zápas po čtyřech letech
Vítej zpátky! Vaidišová vyhrála svůj první zápas po čtyřech letech