Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tenisová legenda Navrátilová řádila na Floridě: Ukázala se v bikinách!

Autor: ps

Ani přes pokročilý věk neztrácí jiskru! Legendární tenistka Martina Navrátilová (57) se navíc nebojí vyzkoušet něco nového. Na Floridě ji pohltil čím dál oblíbenější sport – paddle boarding. Ale kde nechala svoji snoubenku Julii?

Ostré floridské slunce, vymetená obloha a na vodě tenisová legenda Navrátilová. Tentokrát ale bez své snoubenky Julie, kterou po prvním semifinálovém zápase mužské dvouhry US Open požádala na newyorském kurtu Arthura Ashe o ruku.

Přesto, že postrádala ženu svých snů, výborně se bavila! Navlékla fialovou spodní část plavek, ukázala vysportované nohy, oblékla zelený vršek a nasadila žlutou čepici i sluneční brýle. Pak si stoupla na prkno a s pádlem v ruce si to brázdila po hladině. Kdo by řekl, že za dva týdny oslaví osmapadesáté narozeniny?!

Osmnáctinásobná vítězka major turnajů vypadala velmi spokojeně. V Miami si užívala volného času, možná i ona si musí trochu odpočinout od své milované, s níž už žije šest let. Sdílí společnou domácnost i s dvěma dcerkami ruské krásky. Klape to, jak má!

Martina Navrátilová ukázala na Floridě sportovní postavu.
Martina Navrátilová ukázala na Floridě sportovní postavu.