Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

FOTO: SexyTENIS! Podívejte se, v čem hrají Kvitová a spol. na Turnaji mistryň

Autor: pan

Tohle je tenisová dokonalost na druhou. Na Turnaji mistryň v Singapuru se to hemží nejen těmi nejlepšími hráčkami planety, ale i nespornou krásou, kterou jeho aktérky disponují. Důkaz? Jména jako Maria Šarapovová, Ana Ivanovičová, Eugenie Bouchardová, Caroline Wozniacká či Petra Kvitová jsou zárukou té nejvyšší kvality.

Na turnaji mistryň se už ukázalo všech osm nejlepších hráček světa a diváci se měli možnost pokochat nejen špičkovým tenisem, ale i šarmem všech zúčastněných slečen.

V úvodní den se fanouškům představila například krásná Srbka Ana Ivanovičová, která se blýskla nejen bojovným výkonem proti Sereně Williamsové, ale i slušivým černým třpytivým oblečkem. Serena naproti tomu vyrazila do souboje v modrém kompletu.

Ruská tenistka na soupeřku nestačila.Foto Reuters

Druhý pomyslný módní duel v pondělí svedly kanadská hvězdička Eugenie Bouchardová s Rumunkou Simone Halepovou, která se vytasila s podobnými šaty jako Ivanovičová, a i tady nebyla o pěknou podívanou nouze.

Diváci si pohledu na skvělý tenis a outfit aktérek užívali i v úterý. Módní ikona Maria Šarapovová vyběhla do více než tříhodinového boje s Wozniackou v bílo-šedé kombinaci, její o nic méně půvabnější Dánka preferovala šedý komplet, který jí také přinesl nečekané vítězství.

A poslední dvojice? Petra Kvitová vyrazila do nepovedeného mače s Radwaňskou v tyrkysově modrém kompletu se žlutými tečkami, její přemožitelka zvolila černé šaty s barevnými motýly.

Podívejte se v naší fotogalerii na fotky všech aktérek Turnaje mistryň a v anketě zvolte, který komplet se vám líbí nejvíce.

Wozniacká slaví výhru nad Šarapovovou
Wozniacká slaví výhru nad Šarapovovou