Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Špinavosti po sebevraždě hokejisty Hlinky (†42): Na syna poslal policii!

Autor: top, ps

Záhadná sebevražda bývalého hokejisty Miroslava Hlinky (†42) spustila v rodině pračku špinavého prádla. A je to čím dál větší síla! Poslední novinka: Miro poslal policii na svého syna Michala (21)!

Že vztah Hlinky s exmanželkou Mirkou a jejich potomky, synem Michalem a dcerou Vanessou (14), nebyl v poslední době ideální, se ví, přestože obě děti nechyběly na otcově pohřbu. Miro prý ženu bil, což měly dokazovat i lékařské zprávy, a loni v prosinci byl soudně vyloučen z užívání rodinného domu.

Mirův otec se teď ale rozhodl syna bránit. A je to těžký kalibr! „Jsem přesvědčený, že zranění snachy byla fingovaná a policie Mirově exmanželce naletěla,“ řekl deníku Plus Jeden Den Hlinka senior.

A naopak odhalil, že Hlinkův syn Michal napadl jeho manželku Zlatu, tedy svou babičku a Mirovu maminku. „Jednou k nám přišel pro klíče od auta, a když Zlata řekla, že žádné nemá, tak ji strčil do výtahových dveří tak, že si poranila záda. Trestní oznámení podal můj syn Miro.“

Potvrzují to i lékářská zpráva a zápisy z policie, kde vypovídal právě Miro: „Můj syn na mou matku řval: Ty pi*o, vyj***ná ku*vo, kde je tvůj zpí**ný syn, ukradl mi auto. Dvakrát do ní strčil, že spadla. Poprvé se zvedla, pak už zůstala ležet. Syn pak utekl,“ zní Hlinkova citace z trestného oznámení.

Podle lékařské zprávy dokonce Mirova matka utrpěla zlomeninu pátého obratle! „Trestní oznámení pak ale Zlatka stáhla, protože by za to Michal podle policie mohl jít sedět a to ona nechtěla,“ dodává Hlinka senior.

Co na to exmanželka Mirka? „Nemám sílu o tom mluvit. S dětmi jsme se dohodli, že budeme na tátu vzpomínat jen v dobrém,“ řekla včera Novému Času.

Hlinkův syn Michal měl kamennou tvář. Rozloučil se věncem se žlutými růžemi.
Hlinkův syn Michal měl kamennou tvář. Rozloučil se věncem se žlutými růžemi.