Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

ANKETA: Která je víc SEXY? Nejkrásnější partnerky hráčů Plzně a Sparty

Autor: Patrik Vacek

To je radost pohledět. Před dnešním velkým utkáním Plzně se Spartou byly porovnány týmy snad ve všech ohledech. Až na jeden. Kdo má vlastně nejkrásnější partnerky. Jsou to fotbalisté Viktorky anebo jejich rivalové z Letné? Posuďtě sami a kochejte se pohledem na půvabné dívky, které se starají o klid a pohodu hráčů.

Plzeňské krásky

Paní Holendová

Pořádný poprask před šesti lety způsobil robustní útočník, když se zjistilo, že hodí se ženou, která je hvězdou filmů pro dospělé vystupující pod profesionálními jmény Luciana, Adanna anebo Miriam. Honza si svou vyvolenou v létě 2008 vzal.

Jan Holenda se svou ženouFoto Martin Hurda

Petra Hrůzková

Blonďatá rodačka z Příbrami se živí jako manekýnka a už několik let má po svém boku obránce Františka Rajtorala. Fotbal ji baví. Dokonce se jako divačka zúčastnila mistrovství Evropy ve fotbale, kde v roce 2012 její partner hrál. 

Manželky fotbalistů se fotily před EUREM. Na snímku Petra Hrůzková RajtoralováFoto Martin Hurda

Michaela Kratochvílová

Dlouholetá partnerka beka Davida Limberského. Poznali se dokonce už na střední škole. Míša chodila do nižšího ročníku a starší David, který akorát s učením končil, se do ní zakoukal. Mají spolu dvě děti Davida a Natálku.

Michaela Kratochvílová, partnerka Davida LimberskéhoFoto Martin Sekanina

Sparťanské missky

Klára Medková

Vicemiss 2003 je čtyři roky vdaná za stopera Radoslava Kováče. Mají spolu dva syny Radka a Davida. Svého muže doprovázela na angažmá v Rusku, Anglii i Švýcarsku. Po odchodu z Basileje do Sparty tamní novináři vzlykali, že odchází nejkrásnější

Klára Medková a stoper Sparty Radoslav KováčFoto Barbora Reichová
fotbalová partnerka.

Tereza Chlebovská

Miss z roku 2012 zvládá kariéru modelky a zároveň fotbalové reportérky pro iSport TV nebo Primu Cool. Od mala je fanynkou Sparty a dokonce si ve svém oblíbeném klubu našla i přítele. Skoro rok žije s obráncem Pavlem Kadeřábkem.

Tereza Chlebovská, přítelkyně Pavla KadeřábkaFoto Barbora Reichová

Tajemná paní Costová

Všem vyrazil dech bek ze Zimbabwe, když si v létě přivedl na galavečer fotbalové ligy půvabnou blondýnku. Dokonce ani spoluhráči nevěděli, že má Costa takovou krásku. Dodnes tajnůstkař neprozradil, jak se jeho láska jmenuje a odkud se znají. 

Tajemná paní CostováFoto Martin Sekanina